Az ikonikus Coolicon függőlámpákat gyönyörű új modellekben adják ki újra.

november 20. 2023
Az ikonikus Coolicon függőlámpákat gyönyörű új modellekben adják ki újra.
A hagyományos brit gyártó Coolicon függőlámpáinak szemet gyönyörködtető dizájnja és nyers ipari megjelenése 1933-ra nyúlik vissza, amikor a vállalat szabadalmaztatta új lámpáját, amely a túlmelegedés veszélye nélküli, hatékony világítást hivatott biztosítani. Az akkori izzók nagy mennyiségű hőt termeltek, ezért biztonsági kockázatot jelentettek, amit a Coolicon lámpák az árnyékoló tetején lévő ötletes kijelzőkeretnek köszönhetően tudtak kiküszöbölni, amely lehetővé tette a hő távozását. Időközben a nem hatékony izzókat már régóta energiatakarékosabb alternatívák váltották fel, de az ikonikus Coolicon-dizájn tovább él.

A függőlámpák ma már tömör acélból készülnek, és az égetett zománcot is kézzel viszik fel. Ugyanakkor a dizájn összetéveszthetetlen karakterét adó elemek praktikus világítást biztosítanak. Az ernyő széles fénykibocsátása nagyszerű lefelé irányuló megvilágítást biztosít, ami ideális az étkezőasztal vagy a lakásban található munkaterület felett. Mivel azonban a fényforrás teteje látható, 360 fokos szögben gyönyörű másodlagos fény terjed, amely egyszerre teremt kiegészítő háttérvilágítást és harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb fénymintát. Mivel a fényforrás látható, választhat a személyes stílusához illő dekoratív izzót, vagy olyan utólag beszerelhető izzót, amely kiemeli az ikonikus Coolicon dizájnt.

A klasszikus ipari lámpa új kiadása megőrzi mindazokat az alapvető elemeket, amelyek a lámpákat összetéveszthetetlenné tevő egyszerű dizájnt jellemzik. A foglalat azonban új, elegáns sárgaréz kialakítású, amely kifinomultan egészíti ki a gyönyörű dizájnt.  

A függőlámpa széles színválasztékban és természetesen a jellegzetes dizájnnal: a londoni metró térképével kapható. Az összes Coolicon függőlámpa ittc