Csillagok egész évben a Watt & Veke új, esztétikus és sokoldalú lámpaernyőivel // Itt találja őket.

október 13. 2022
Csillagok egész évben a Watt & Veke új, esztétikus és sokoldalú lámpaernyőivel // Itt találja őket.
Ha egy izgalmas új kiegészítőre van szüksége a dekorációjához, amely egyformán sokoldalú és dekoratív, akkor a Watt & Veke 10 új dizájnt dobott piacra, amelyek garantáltan skandináv bájt és esztétikát sugároznak otthonából.

A svéd Watt & Veke márka 1998 óta arra törekszik, hogy a világításon keresztül javítsa mindennapi életünket. A márka híres a különböző lámpaernyők és fényforrások gyártásáról, amelyek egyszerre innovatívak és klasszikusak, a skandináv egyszerűségben gyökerező idilli kifejezésekkel. A márka ismét sikerrel járt ebben a törekvésében, amikor megalkotta ezeket az izgalmas új lámpaernyőket, amelyek a modern dekorációhoz skandináv jelleget adnak.

A bájos, csillag alakú papírlámpaernyők esztétikus kiegészítői a dekorációnak, akár össze vannak kötve, akár nem. Használhatod őket dekorációs elemként a falon vagy az ablakpárkányon, tartó vagy fényforrás nélkül, maga a lámpabúra pedig megvilágítja a szobát, izzó nélkül is figyelmet parancsoló! A különböző lámpaernyőket akár kombinálhatod is, hogy egyedi, figyelemre méltó kifejezést adj a dekorációdnak, amelyet a változó igényekhez és hangulatokhoz igazíthatsz. A fényforrás behelyezésével a lámpaernyőt hagyományos lámpaként használhatja, amely lágy, kényelmes, hangulatos fényt áraszt, és meleg és meghitt hangulatban fürdeti a helyiséget, ami különösen az étkezőasztal mellett vagy a nappaliban kellemes.  

A Watt & Veke új lámpaernyőivel nem kell megvárnia a karácsonyt, hogy lámpákat használhasson otthonában. Egész évben felszerelheti őket a dekorációjába, és hagyja, hogy az északi esztétika és a hangulatos fény csodálatot parancsoljon vendégeinek, nem beszélve arról, hogy örömet szerezzen Önnek és családjának!

A Watt & Veke összes csodálatos csillagát itt találja