A 2021-es limitált kiadás Louis Poulsen-től | PH 2/2 Question Mark

szeptember 1. 2021
A 2021-es limitált kiadás Louis Poulsen-től | PH 2/2 Question Mark
Köszöntsd a Louis Poulsen idei egyedi Limited Editionjét: PH 2/2 Question Mark, amelyet eredetileg Poul Henningsen tervezett 1931-ben. Az elegáns asztali lámpa egyértelműen a formájáról kapta a nevét, amely feltűnően hasonlít egy kérdőjelre.

A sárgaréz vázzal ez az új kiadás hű marad az eredeti, 1931-es formatervhez, miközben a jelenlegi szabványok szerint hihetetlenül modern. Természetesen a lámpa a híres háromárnyékos rendszerrel van felszerelve, amelyet Poul Henningsen talált fel 1926-ban. Az üvegfúvott lámpaernyők klasszikus opálüvegből készültek, amely kívül fényes, belül pedig homokfúvott felületű.

A keret közepén egy kis fogantyú van elhelyezve. A fogantyú elforgatásával a lámpa felső részét megdöntheti, hogy beállítsa a fény elhelyezését. Ezáltal a lámpa ideális az íróasztalnál való használatra, ahol szép és praktikus olvasó- vagy munkalámpaként járul hozzá. A kapcsoló a talapzaton található, közvetlenül Poul Henningsen monogramjának vésése alatt. Ez az elhelyezés az 1930-as évek Question Mark asztali lámpáira vezethető vissza. Az eredeti részletek, a jól kidolgozott design és az exkluzív anyag a Limited Edition asztali lámpát időtálló alkotássá teszi, amely azonnal elegáns eleganciát kölcsönöz.

A lámpát az 1950-es évek közepéig gyártották. Az idei Limited Edition megjelenésével a lámpa több mint 60 éve először kerül gyártásba.
Ne feledje, hogy a lámpa csak október 1-től 2021. december 31-ig lesz kapható (előrendelhető 2021. szeptember 1-től).