KÉT új PH Limited Edition lámpa a Louis Poulsentől // Itt találod őket!

szeptember 1. 2022
KÉT új PH Limited Edition lámpa a Louis Poulsentől // Itt találod őket!
Több mint izgatottak vagyunk itt a Lampemesteren, és jó okkal: Louis Poulsen nem egy, hanem KÉT új PH Limited Edition lámpával bővíti az amúgy is lenyűgöző PH kollekciót. Ezúttal egy PH 3/3 függőlámpáról és egy PH 3/2 asztali lámpáról van szó, a kiváló sárgaréz és az opálüveg izgalmas új kombinációjában.

Az 1924-es év jelentette a nagy PH kaland kezdetét, amely egy ikonikus rendszert eredményezett, amely forradalmasította a fényről való gondolkodásunkat, és az évek során több ezer PH lámpát eredményezett. A befolyásos tervezőnek Poul Henningsen nem csupán egy lámpát, hanem egy komplett rendszert sikerült létrehoznia, amely megnyitotta az utat a diffúz, kényelmes, vakításmentes világítás előtt, és részben ennek köszönhető, hogy a PH lámpák még mindig a világ minden táján az otthonok egyik legkedveltebb fényforrásai közé tartoznak.

PH 3/3 függőlámpa és PH 3/2 asztali lámpaMinden évben megáldanak minket egy új PH Limited Edition lámpával, és idén olyan szerencsések vagyunk, hogy kettővel is megáldottak minket. Természetesen ezek a különleges kiadások a híres fényvisszaverő három árnyékoló rendszerre épülnek, így lágy, vakításmentes fényt árasztanak, amely szétterjed az egész helyiségben. A függőlámpát és az asztali lámpát az opálüveg és a csiszolatlan sárgaréz lenyűgöző kombinációja jellemzi, amely meghitt és meleg hangulatot teremt, nem beszélve a hangulatos fényről, amely hozzájárul a hívogató, nyugodt légkörhöz. A meleg, fémes jegyek vintage jelleget kölcsönöznek a dekorációnak, a lámpák pedig egyformán dekoratívak és praktikusak.

A PH 3/3 függőlámpa izgalmas csavarral rendelkezik, mivel új foglalattal és egy speciálisan készített baldachinnal van ellátva, amely a legszebb módon teszi teljessé és extra figyelemfelkeltővé a lámpát. Mindkét limitált kiadás fúvott olasz opál háromrétegű üvegből készült, amely a felszínen fényes, belül pedig homokfúvott matt, így biztosítva a szép, kényelmes és egyenletes fényt. Mindkét különleges kiadáson Poul Henningsen aláírásának gravírozása található, ami rendkívül exkluzív és kifinomult jelleget kölcsönöz nekik, ami hozzájárul természetes és megdönthetetlen vonzerejükhöz.

Díszítse otthonát egy egyedülálló dán dizájn-ikonnal, amelynek története a kiváló kézműves munka révén mesélődik el, és amely soha nem megy ki a divatból!

A különböző PH lámpákat itt találja