Egyszerű és klasszikus design a GUBI-tól és a Space Copenhagen-tól | A Gravity fali lámpát itt találja

október 17. 2022
Egyszerű és klasszikus design a GUBI-tól és a Space Copenhagen-tól | A Gravity fali lámpát itt találja
Ismered azt az érzést, amikor hiányzik egy esztétikus kiegészítő a berendezésedhez és egy jó, kényelmes fény a kanapé mellett, az olvasósarokban vagy az ágy mellett? Akkor jó helyen jársz! A GUBI egy tehetséges és elismert dán dizájnerpárossal együttműködve most egy új, gyönyörű fali lámpával bővítette portfólióját. A Space Copenhagen céggel együttműködve a márka kibővítette a már meglévő Gravity kollekciót, amely egyedi asztali lámpákból és állólámpákból áll, így garantáltan megtalálod a tökéletes lámpát az egyedi berendezésedhez.

A GUBI 1967-es alapítása óta a világhírű designstúdió a múltból származó, kiváló minőségű és kifinomult design ikonok sorát tervezte, fejlesztette és forgalmazta, valamint híres tervezőkkel és modern tehetségekkel együttműködve komoly kortárs klasszikusokat dobott piacra. Az ilyen jellegű együttműködésekből született Gravity kollekció még tovább bővült a Gravity fali lámpával.  

A Space Copenhagen számára a Gravity célja egy olyan lámpa megalkotása volt, amely a részletekre, a funkcionalitásra, a személyiségre összpontosít, nem beszélve az elegáns egyszerűségről, a szolid kézművességről, amely minden berendezési stílushoz illeszkedik, határokat és generációkat átlépve. Ez az új fali lámpa sikerrel teljesítette ezt a törekvést, hiszen klasszikus és egyszerű dizájnnal rendelkezik, egyedi részletekkel, amelyek zökkenőmentesen illeszkednek a dekorációba, tökéletesen kiegészítve a meglévő elemeket.

A Gravity fali lámpát a szép antik sárgarézből készült karcsú kar és a bézs színű szövet lámpaernyő jellemzi, amely gyönyörű kontrasztot alkot és klasszikus esztétikát biztosít. A könnyű szövet lámpabúra lágy, kényelmes, hangulatos fényt is biztosít, amely egy tompítható izzóval és a talpán található szép sárgaréz fényerőszabályzóval tompítható, így a helyiségtől függetlenül tökéletes hangulatot teremthet. Ez a dizájn nem csak dekoratív és praktikus fényforrás, hanem remekül keretbe foglalja otthona szívét.

A teljes Gravity kollekciót a GUBI-tól itt találja.