Szépítse fürdőszobáját a DCW éditions gyönyörű púderlámpájával: a Poudrier fali lámpával!

május 18. 2023
Szépítse fürdőszobáját a DCW éditions gyönyörű púderlámpájával: a Poudrier fali lámpával!
Mindannyian ismerjük a klasszikus kifejezést: kimegyünk bepúderezni az orrunkat. Ebben az esetben Philippe Nigro francia tervező egy lépéssel továbbment, és egy olyan fürdőszobai lámpát készített, amely az imádnivaló púderpamacs-metaforát utánozza.

A DCW éditions gyönyörű Poudrier fali lámpája nemcsak szép és dekoratív fényforrás, hanem tükörként is használható: hogy a púderpamacshoz való hasonlóságot erősítse, a lámpát egy belülről fényes fedéllel látták el, így tükröt tarthatsz magadnak benne. A fedél acélból készült, és gyönyörű sárgaréz bevonatot kapott, ami egy csipetnyi klasszikus eleganciát kölcsönöz az amúgy is kifinomult dizájnnak. A fedél egy zsanérra van szerelve, így elforgatható, és így lehetővé teszi a fény intenzitásának szabályozását. A fedél kinyitásával, illetve becsukásával tehát szabályozhatja, hogy praktikus, közvetlen fényt vagy lágy, közvetett fényt szeretne-e, amely tökéletes a pihenéshez és a jó közérzethez az esti órákban.

A fényforrás egy beépített LED-modul, amelyet egy barázdált felületű üvegdiffúzor árnyékol a vakításmentes fényeloszlás érdekében. Az IP44-es védettségi osztályú lámpa védett a nedvesség és a fröccsenő víz ellen, ezért kiválóan alkalmas WC-kbe, fürdőszobákba vagy más vizes helyiségekbe. Ez egy jól elkészített formatervezésről tanúskodik, ahol nemcsak a tervezési koncepció valósul meg, hanem a gyönyörű formatervezés minden részébe belegondoltak a gyakorlati felhasználás lehetőségeire is.

A Poudrier fali lámpát itt tekintheti meg