Egyedi és dekoratív svéd design - Lampemesteren üdvözli a Globen Lightingot a weboldalon!

október 20. 2022
Egyedi és dekoratív svéd design - Lampemesteren üdvözli a Globen Lightingot a weboldalon!
Több mint izgatottak vagyunk, hogy a Globen Lightingot üdvözölhetjük a kollekcióban, amely praktikus, mesés formatervezésű, különböző stílusú lámpákat kínál, így mindenki számára van valami.

A svéd világítástechnikai márkát 1983-ban Anders Hall és Anne Charlotte Hall alapította, miután egy véletlen folytán megismerkedtek a világítástechnikai iparral. Az egész 1972-ben kezdődött, amikor Anders Hallnak ki kellett találnia egy alternatív, nem mellesleg kreatív felhasználási módot a sajtos tányérok 5000 felesleges műanyag borítására, amelyeket nagybátyja eladott egy cégnek, amely végül csődbe ment. Anders Hall gondolkodott egy kicsit, és végül egy 42 mm-es lyukat fúrt a fedelek tetejébe, fodrokat ragasztott az aljára, és egy dugót szerelt a tetejére - és így született meg az első lámpája, amely a "Stina" nevet kapta. Ezt a mennyezeti lámpát hamarosan egy asztali lámpa követte, amely két műanyag burkolatból állt, és egy talapzatra volt szerelve. Ez a "Bullen" nevet kapta, és ma már megtalálható a jótékonysági és vintage boltokban. Ez a két lámpa jelentette a kezdetét egy életre szóló szenvedélynek a világítás iránt, nem is beszélve a kiváló termékek, köztük asztali lámpák, mennyezeti lámpák, fali lámpák, állólámpák, függőlámpák, gyermeklámpák és kültéri lámpák választékáról, amelyek garantáltan bármilyen stílusú dekorációt kiegészítenek.

A Globen Lighting ma már a második generációját éli Alexander Hall vezérigazgatóval és 14 másik alkalmazottal, a márka székhelye pedig Svenljunga. A Globen Lighting külső tervezőkkel és a saját belső csapattal együttműködve egyedi és esztétikus formatervek változatos portfólióját hozza létre, amelyek a kollektív modern, érdekes és ötletes stílus eredménye, így biztosan talál olyan lámpát, amely tökéletesen megfelel az Ön igényeinek és stílusának!

Találja meg a Globen Lighting teljes termékkínálatát itt