Új építészlámpák klasszikus dizájnnal az Anglepoise-tól és Paul Smith-től - Itt találja őket

október 24. 2022
Új építészlámpák klasszikus dizájnnal az Anglepoise-tól és Paul Smith-től - Itt találja őket
Ha klasszikus építészlámpát keresel az egész otthonodba, akkor van egy jó hírünk! A brit Anglepoise designer márka 2022-ben gyönyörű új kiadásokkal bővítette az amúgy is változatos és lenyűgöző Type 75™ kollekciót.

A brit tervező Paul Smith a Type 75™ design megalkotója, amely az ikonikus Original 1227-es asztali lámpa modern változata, amelyet George Carwardine mérnök készített 1932-ben, és amely az Anglepoise kezdetét jelentette. Paul Smith Anglia egyik vezető tervezője, akit gyakran ünnepelnek a hagyományt és a modernitást ötvöző kreatív esztétikájáért, és különösen a 70-es évekből származó "klasszikusok egy csavarral" filozófiája vált az Anglepoise egyik legfontosabb alapelvévé. Ez egyértelműen kifejeződik a Type 75™ lámpákban!

A Type 75™ egy klasszikus építészlámpa dizájn, amely állólámpa, asztali lámpa, mini asztali lámpa és fali lámpa formájában kapható különböző színes árnyalatokban. Az új Type 75™ lámpákat, köztük a mini asztali lámpákat, az állólámpákat és az asztali lámpákat ugyanaz a klasszikus design jellemzi, mint a kollekció többi részét. Az új lámpák eltérnek a régebbi modellektől, mivel nem színes, hanem inkább monokróm kifejezéssel rendelkeznek. A Edition 5 modellek gyönyörű fekete árnyalatban, a Edition 6 változatok pedig lenyűgöző fehér színben pompáznak. Mindkettőt az elvárt Paul Smith "csavar" díszíti, a szivárvány összes színében pompázó, egyedi és ikonikus Artist Stripe formájában, amely a kar hosszában fut végig. Ezek az új modellek az Anglepoise kollekcióban az elsők, amelyeken ez a csavar található.

Az új Type 75™ lámpákat a lakás különböző pontjain helyezheti el, például az íróasztalon, az irodában, a könyvespolcon, a kanapé mellett vagy az ablakpárkányon. Bármelyik modellt és elhelyezést is választja ehhez az ikonikus dizájnhoz, garantáltan időtálló, ikonikus és klasszikus lámpát kap, amely ugyanolyan dekoratív, mint amilyen praktikus.

Az Anglepoise összes új Type 75™ Paul Smith lámpáját itt találja meg.