Kiváló Drop függőlámpa a Nemo Lighting termékcsaládtól, mely magára vonja a figyelmet a dekorációban!

október 31. 2022
Kiváló Drop függőlámpa a Nemo Lighting termékcsaládtól, mely magára vonja a figyelmet a dekorációban!
Ha nagy belmagasságú a folyosó, a nappali vagy az étkező, és szüksége van egy nagyszerű dizájnra, hogy lenyűgözze barátait és családját - és talán még saját magát is -, akkor izgalmas híreink vannak az Ön számára! Az olasz világítástechnikai márka Nemo Lighting a japán tervezővel Arihiro Miyake együttműködve egy új, gyönyörű függőlámpát dobott piacra.

A Nemo Lightingot 1993-ban alapította Milánóban Franco Cassina, jelenleg Frederico Palazzari tulajdonában van. A cég világsikert aratott exkluzív kollekciójával, amely neves, elismert tervezők ikonikus remekműveit, valamint gondosan kiválasztott kortárs tervezők, köztük a tehetséges Arihiro Miyake új klasszikusait tartalmazza.

A Nemo Lightinggal való együttműködése révén Miyake számos olyan kiváló terméket tervezett, amelyek új paradigmákat teremtettek a világítás világában. Így van ez a Drop Pendant című művével is, amely egy kifinomult csillár, amelynek letisztult vonalvezetése gyönyörűen párosul egy letisztult, áramvonalas és karcsú alumíniumszerkezettel, amely diffúz, kényelmes, vakításmentes fényt bocsát ki. Az egyedülálló alumíniumszerkezet könnyed és lebegő kifejezéssel bír, amelyet a beépített LED fényforrások támogatnak, amelyek rendkívüli fényt biztosítanak, hogy az egészet összefogja. A lámpa 2700 Kelvin, ami azt jelenti, hogy meleg fehér fényben fürdeti a szobát, ami garantáltan meleg és hangulatos légkört teremt. Ez a Drop függőlámpa több mint egy funkcionális fényforrás. Egyedülálló, gyönyörű és figyelemre méltó kiegészítője a dekorációnak, amely garantáltan gyönyörű látványt nyújt.