Legjobb árgarancia

Ár-egyeztetés

A Lampemesteren arra törekszünk, hogy a legjobb árat biztosítsuk a széles kínálatunkban található összes termékre.
A tisztességes összehasonlítás érdekében az árnak, amellyel egyezünk, meg kell felelnie bizonyos kritériumoknak, mielőtt kapcsolatba lépne velünk:

  • A terméknek rendelkeznie kell a weboldalunkon található ár-összehasonlítási garancia szimbólummal.
  • A terméknek raktáron kell lennie/elérhetőnek az alacsonyabb árat kínáló üzletben.
  • Az ármegfelelési garancia csak azokra a termékekre vonatkozik, amelyekre a hatályos ÁFA-, vám-, garancia- és fogyasztóvédelmi jogszabályok vonatkoznak.
  • Bizonyítékkal kell rendelkeznie az alacsonyabb árról. Ez lehet egy link, egy fizikai hirdetés fényképe stb. (Fenntartjuk a jogot, hogy elutasítsuk a szerkeszthető/beállítható anyagokat, például e-maileket, szóbeli ajánlatokat stb.)
  • A Lampemesteren árai tartalmazzák a szállítást és a fényforrásokat, ezért mindig megegyeznek a termék szállítás és fényforrások nélküli árával, ha ezeket külön számítják fel.
  • Megfelelünk egy másik üzletben talált ajánlatnak. Ha ez az ajánlat a termék átvételét igényli, akkor az átvételt is tartalmazó árat vesszük figyelembe, ha pedig a kiszállítás is benne van az árban, akkor a kiszállítást is tartalmazó árat vesszük figyelembe.
  • Az ármegfelelési garancia csak a rendelkezésre álló termékekre vonatkozik, ezért a várólistás ajánlatok, a csomagajánlatok, a csak korlátozott ideig érvényes ajánlatok, az ügyfelenként egy termék stb. nem tartoznak ide. Az ármegfelelési garancia nem vonatkozik azokra az ajánlatokra, amelyek tagsághoz kötöttek, mint például a vásárlói társulások vagy másfajta fizetés az ajánlathoz való hozzáféréshez.
  • Az ár-egyeztetési garancia nem kombinálható más kedvezményekkel.
  • Csak olyan webáruházakkal vesszük fel az árakat, amelyek az adott márka hivatalos kiskereskedői.
  • Csak olyan oldalakat találunk, amelyek URL-címében ugyanaz az országkód szerepel (.hu).

Ha ugyanazt a terméket alacsonyabb áron találja raktáron egy dán üzletben vagy egy dán cégjegyzékszámmal rendelkező online áruházban, akkor megegyezünk az árral. Ha alacsonyabb áron szeretné megvásárolni a terméket, akkor a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot a chaten, e-mailben vagy telefonon. Az alacsonyabb árat igazoló dokumentumokra van szükségünk, mielőtt az ár-egyeztetési garanciát alkalmazhatnánk.

MEGJEGYZÉS - Fenntartjuk a jogot, hogy megkíséreljük a termék megvásárlását, hogy megbizonyosodjunk a fenti szabályok betartásáról.

Ha megkapta a lámpát, és később máshol olcsóbban találta meg, a különbözetet visszatérítjük Önnek. A fenti feltételeknek teljesülniük kell, és a kérelmet legkésőbb 7 nappal azután kell benyújtani, hogy a lámpát elküldtük. Ha a feltételek teljesülnek, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal, és mi majd intézkedünk.