Gyermeklámpák hangulatos szobákba

Gyermeklámpák a hangulatos szobákba

Lámpát keresel a gyerekszobába?Mr. Maria - lámpák a kicsiknek

Mr. Maria - lámpák a kicsiknek

A Mr. Maria fantasztikus gyermeklámpái tökéletesen illeszkednek a gyermekek játékos világába. A különleges lámpákat olyan lények ihlették, amelyeket a gyerekek korán megismernek - köztük oroszlánok, nyulak, elefántok és mackók.

Az "Első fény" lámpák különösen csodálatosak a kicsik számára. A lámpák BPA-mentes szilikonból készülnek, puha tapintásúak és könnyűek, így korosztálytól függetlenül könnyen kezelhetők. Az újratölthető LED-moduloknak köszönhetően a lámpák magunkkal vihetők. Egy teljes feltöltés 24-100 órán át tart a fényerőtől függően.

A Mr. Maria gyermeklámpák választékát itt találja meg.
Ferm Living - Imádnivaló fából készült falilámpák

Ferm Living - Imádnivaló fából készült falilámpák

A Ferm Living fali lámpái hangulatos hangulatot varázsolnak a gyermekszobába. Olvassa kedvenc könyvét a dekoratív hőlégballon alatt, vagy pihenjen le egy felhő fényében. A letisztult és klasszikus kifejezés zökkenőmentesen illeszkedik bármelyik szobába, az egyszerű sziluettek pedig rányomják bélyegüket a dekorációra.

A Ferm Living bájos gyermeklámpáit itt találja meg.
Furcsa és fantáziadús gyermeklámpák a Selettitől

Furcsa és fantáziadús gyermeklámpák a Selettitől

A vidám és művészi Seletti termékcsaládban a kicsiknek szánt lámpák is megtalálhatók. A játékos minták a gyerekek és a felnőttek körében egyaránt népszerűek. A különleges lámpák egy csipetnyi személyiséget adnak bármilyen dekorációhoz, nem beszélve a hatékony fényről.

Akár a vagány robotot, akár az állatvilágot kedveli, különösen a Marcantonio Raimondi Malerba lámpák csalnak mosolyt az arcára. A különálló motívumok közös fehér felületükkel minimalista és kifinomult hatást kölcsönöznek bármely helyiségnek.

A Seletti szórakoztató gyermeklámpáit itt találja meg.
Találja meg gyermeklámpáink széles választékát itt


Mindig szívesen látjuk, ha átnézi a többi termékcsoportot a kínálatunkban, például: Nappali Kültéri Spot Iroda