Díszítés színekkel – rózsaszín és barack

ADJON OTTHONÁNAK EGY KIS FRISS LEVEGŐT A RÓZSASZÍN VAGY BARACK SZÍNEKKEL

Az otthon a tetőn túl a pihenés, az önfeledt élet és az energiagyűjtés helyszíne is. Ezért az otthonnak olyan belső kialakítással is rendelkeznie kell, hogy minden ember jól érezze magát. Hogy mitől érezzük magunkat otthon, az egyéni, de a kellemes színek és a személyiség sokat számít. Ha szeretnél egy kis színt vinni a környezetedbe, válassz olyan színt, ami boldoggá tesz. Ha te is szereted a barackos árnyalatokat - például a rózsaszínt, a rózsaszínt vagy a barackot -, akkor nálunk olyan lámpák és lakberendezési kiegészítők közül válogathatsz, amelyek tökéletesek számodra! A finom rózsaszín árnyalat amellett, hogy melegséget kölcsönöz, elegáns kontrasztot is alkot a szürke falakkal, a modern beton megjelenéssel és a természetes megjelenéssel.Egy kis friss levegő a Globe lámpával


Ha szereti az ikonikus dizájnt, az eleganciát és a friss színeket, akkor érdemes megfontolnia a klasszikus Globe függőlámpát egy gyönyörű barackszínű változatban. A gyönyörű lámpát a művészi Verner Panton tervezte, aki szobrászi módon öt kis fényvisszaverő árnyékolót helyezett el egy gömb alakú akril árnyékolóban. A lebegő szappanbuborékra emlékeztető lámpa tökéletesen illeszkedik Verner Panton játékos univerzumába.  Verner Panton 1969-ben tervezte a VP Globe-ot azzal a küldetéssel, hogy egy figyelemfelkeltő, meleg fényű lámpát hozzon létre. A sikeres lámpa ma az egyik legfelismerhetőbb dizájnlámpa, amely magas klasszikus státuszt ért el.

A lámpa bemutatása óta számos különböző színben jelent meg, hogy megfeleljen a változó lakberendezési trendeknek. A 2021-es barackszínű függőlámpa tökéletesen illeszkedik az aktuális trendekhez, és egy kis friss levegőt visz a belsőépítészetbe. A finom szín egyszerű és elegáns módja annak, hogy friss színt adjon otthonának anélkül, hogy túl domináns lenne.

Nézze meg a Globe függőlámpát további színekben itt!Férfias dizájn nőies színekben a Made By Handtől


Egyszerű és rugalmas módja annak, hogy friss színt vigyen a szobába, egy lámpa. A rózsaszín színnel való dekorálásnál azonban nehéz lehet az egyensúly a gyerekes és a csajos között. Remek módja az egyensúly megteremtésének, ha a dekorációt egyszerű és férfias megjelenéssel egészíted ki.

Számos lámpánk van a rózsaszín különböző árnyalataiban - köztük a Made By Hand lámpái is. A kiváló minőségű anyagokkal és a legapróbb részletekre való odafigyeléssel garantáltan érett és stílusos dizájnt kap! A Made By Hand durva szövésű anyaggal és szögletes formanyelvvel kombinálva olyan lámpákat hozott létre, amelyek tökéletes egyensúlyt teremtenek a férfias és a nőies megjelenés között.

Nézd meg itt a stílusos lámpákat Knit Wit és Petite Machine!Elegancia és stílus a Design By Us-tól


Ha azonban egy alaposan nőies kifejezést szeretne létrehozni, akkor a lágy formákat kell választania. A Design By Us dekorációs lámpák kínálatában kerek formájú és nőies árnyalatú lámpákat talál. Különösen a New Wave és a Ball sorozat elegáns megjelenést biztosít a gyönyörű, poros rózsaszínű üvegből készült árnyékolónak köszönhetően. A lámpán sárgaréz részletek találhatók, amelyek nemcsak szuper modernek, hanem stílusos megjelenést is kölcsönöznek a lámpának.

A lámpák emellett remek kontrasztot alkotnak a modern nyers falakkal és a belsőépítészetben népszerűvé vált beton megjelenéssel, valamint gyönyörű kiegészítői az ipari stílusnak.

Nézze meg a Design By Us gyönyörű lámpáit itt!A rózsaszín fémes változata: rózsaarany a Light-Point-tól


2020-ban a Light-Point egy gyönyörű fémes színű, rózsaarany, más néven rózsaarany színű lámpák széles választékát dobta piacra. Használja, hogy a rózsaszín árnyalatát kifinomult és elbűvölő módon adja otthonának. Csiszolt felületének köszönhetően a rózsaarany visszafogott megjelenéssel rendelkezik, amely könnyen integrálódik a dekorációba.

A modern lakberendezésben egy rózsaarany lámpa sok életet ad az egyébként szigorú minimalista megjelenéshez; különösen hatásos, ha hidegebb és semlegesebb színekkel párosítjuk. Egyszóval bármilyen környezetben használható, ahol egy kis melegséget és luxust szeretne hozzáadni.

Nézze meg a Light-Point rózsaarany kollekcióját itt!
Házi kiegészítők barack és rózsaszín színekben


Ha nem tudsz betelni a nőies árnyalattal, a lámpákon kívül a gyönyörű színekben pompázó otthoni kiegészítők széles választékát kínáljuk. Megtalálod a lágy rózsaszínű Pöttyös párnát a HAY-től; a gyönyörű Colour Block Blanket rózsaszín és bézs színben a Vitra-tól; és a Plant Box növénydobozt a Ferm Living-től világos árnyalatokban.