Cyber Monday a Lampemesteren.hu

20% kedvezmény azoknak, akik lemaradtak a about Black Friday


Vasárnap éjféltől 2023. november 27-én, hétfő éjfélig ünnepeljük a Cyber Monday-t.

Mindenre 20% kedvezményt adunk, kivéve a Philips Hue, Gubi, Limited Editions és a csökkentett árú termékeket.A Black Friday mellett a Lampemesteren a Cyber Monday-t is megünnepeljük.
A hihetetlen ajánlatok és a dizájner lámpák akciós napja. Te is szeretnél beszállni?

Válogasd el időben a karácsonyi ajándékaidat, és spórolj közben!

Mi az a Cyber Monday?

A Cyber Monday az Egyesült Államokból származik, ahol a Black Friday kiterjesztése lett. A kezdeti időkben a Black Friday csak a fizikai üzletekre terjedt ki, de ahogy az online kiskereskedelem beindult, végül eljött az idő, hogy a fizikai eladásokat online eseményre is átültessék. Természetesen ez nem eshetett egybe a Black Friday, mivel az emberek a fizikai leárazások kihasználásával voltak elfoglalva. Ehelyett a Black Friday utáni hétfőt - vagy a hálaadást követő hétfőt - átkeresztelték Cyber Monday. A nap középpontjában az online ajánlatok állnak, és az online kiskereskedelemnek van szentelve.

Boldog vásárlást!

Cyber Monday lámpák

A Lampemesteren a világítási megoldások széles választékát kínálja, és ez még az év legnagyobb online vásárlási napján is így van. Hétfőn, 2023. november 27-án, hétfőn asztali lámpákat, állólámpákat, fali lámpákat, függesztékeket és kültéri világítási megoldásokat talál weboldalunkon. Bármilyen világításra is van szüksége, biztosak vagyunk benne, hogy nálunk megtalálja a tökéletes megoldást. Egyrészt ott van a kérdés, hogy milyen fényre és milyen típusú lámpára van szüksége, másrészt ott van a design. Tudjuk, hogy a forma és a funkcionalitás minden dizájn lényeges része, ezért csak a legjobbak krémjét tartjuk raktáron - vagyis olyan lámpákat, amelyek ötvözik a kettőt! Ha a tökéletes függőlámpát, kültéri spotot vagy bármilyen más világítási megoldást keres, a Lampemesteren garantáltan megtalálja.
Ez a nagy online vásárlási nap tökéletes a karácsonyi ajándékok kiválogatására, és a Lampemesteren 100 napos visszavételi lehetőségével a címzett akár ki is cserélheti a gyönyörű dizájner lámpát vagy kültéri világítási megoldást, ha beleszeretett egy másik színbe vagy modellbe.