Tudjon meg mindent a világítási sávokról

A FÉNYVILÁGÍTÁSI ÚTMUTATÓK ULTIMÁLIS ÚTMUTATÓJA
Ha rugalmas és praktikus világítási megoldást keres függő- és spotlámpái számára, akkor a legjobb helyen jár. Itt csodálatos választékot kínálunk sínvilágításból és alkatrészekből olyan márkákból, mint az ANTIDARK és a Halotech, így garantáltan megtalálja az igényeinek megfelelő sínt. A sínvilágítás egyszerű, praktikus és rugalmas eszköz, amelyet használhat az étkezőasztal felett, a szekrény felett, a nappaliban, az előszobában - igazából csak a képzelet szab határt. A sínes világítással megszabadulhat a mindenhol lógó vezetékektől is - a sínes világítás feleslegessé teszi a vezetékeket. Egy sínes lámpával azt is eldöntheti, hogy hol és milyen szögben helyezze el a függőlámpákat vagy spotokat, és folyamatosan változtathatja azok irányát és helyzetét az igényeinek megfelelően, így lehetősége nyílik arra, hogy saját, egyedi hangulattal ruházza fel világítását. De mit tegyen, ha már kiválasztotta a megfelelő sínvilágítást? Hogyan is kell ténylegesen telepíteni? Ebben a cikkben megtalálod a válaszokat, és utána te magad is ügyes(ebb) ember leszel! A teljes sínvilágítás-választékunkat is megtekintheti itt
<hr><font size="+2">TUDJON MEG TÖBBET AZ 1-FÁZISÚ VAGY 3-FÁZISÚ PÁLYÁKRÓL</font>


TUDJON MEG TÖBBET AZ 1-FÁZISÚ VAGY 3-FÁZISÚ PÁLYÁKRÓL

Nehéz lehet eldönteni, hogy 1 vagy 3 fázisú pályát használjunk. Mindenekelőtt azt kell mérlegelnie, hogy hol fogja használni a pályát. Ha a sínt az üzletében kívánja használni, a 3-fázisú sín előnyös lehet, mivel több wattal és kapcsolóval rendelkezik, így minden egyes lámpa egyéni fényerejét függetlenül tudja be- és kikapcsolni vagy tompítani. Másrészt, ha a sínvilágítást otthon kell használnia, akkor 1-fázisú sínt használhat, amely általában szebb kialakítású, és csak egyetlen feszültség alatt álló vezetékkel rendelkezik, így csak a fények fényerősségét tudja egyszerre beállítani. Akár 1-fázisú, akár 3-fázisú sínt választ, garantáltan sokoldalú és rugalmas világítást kap.

Kérem vegye figyelembe, hogy az összes Bankamps, ANTIDARKs és Halotracks sínvilágítás 1-fázisú, ezért ha 3-fázisú sínvilágítást szeretne, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.
<hr><font size="+2">Az ANTIDARK DESIGNLINE-SYSTEM-je</font>


Az ANTIDARK DESIGNLINE-SYSTEM-je

Az alábbiakban többet megtudhat az ANTIDARK Designline sínrendszeréről, amely kiváló minőségű, sokféle kombinációs lehetőséggel rendelkezik, és vékonyabb kialakítású, mint a szokásos 2,2 cm széles sínpályák. Ezekkel a sínekkel a lámpákat szükség szerint mozgathatja, és a síneket számos helyen használhatja, az irodától a galériáig vagy az otthoni étkezőasztal felett. Az ANTIDARK Designline fénysínek fekete vagy fehér színben kaphatók 1 vagy 1,9 méter hosszúságban, amelyek önmagukban vagy több sínnel kombinálva is használhatók, így nagyobb rugalmasságot biztosítanak a lámpák elhelyezésében. Minden Designline pótalkatrész szintén fekete vagy fehér színben kapható, hogy illeszkedjen a különböző alkatrészek színéhez.  

Itt találja az összes ANTIDARK világítási sínt.


A DESIGNLINE TRACK RENDSZER BEÁLLÍTÁSÁNAK TAPASZTALMAZÁSA


1. LÉPÉS

Először is, kezdje azzal, hogy felszereli a Designline sínlámpát a mennyezetre, ahol rugalmas világítást szeretne, és csatlakoztassa a legközelebbi lámpafoglalatba. Mindenekelőtt győződjön meg arról, hogy rendelkezik-e Starterrel is, amely minden Designline sínrendszer felszereléséhez szükséges. Ne feledje, hogy az indítót a sín végére kell helyezni, nem pedig a közepére.
START
CENTERSTART
2. LÉPÉS

A következő lépésben több sávot kombinálhat többféle csatlakozással. Használhatsz például Kapcsolót, amellyel több fénysínt köthetsz össze egymással egy vonalban; vagy T-csatolót, amellyel egyszerre három sínt köthetsz össze "T" alakban; vagy Sarkot, amelyet akkor használhatsz, ha azt szeretnéd, hogy fénysínjeid sarkot alkossanak. Bármelyik csatlakozót is választja, a fényt nagyobb területen, különböző irányokban tudja majd szétteríteni.
CONNECTOR
T-CONNECTOR
CORNER
3. LÉPÉS

Az első két lépés után elkezdheti pontosan a megfelelő számú Design Tube Spots, Design Tube Spots, Designline Csengőspot vagy Designline Tube Pendants a saját igényeinek megfelelő sínvilágításhoz. Itt mind a spotokat, mind a függőelemeket pontosan úgy kombinálhatja, ahogyan Ön jónak látja, és könnyen és elegánsan változtathatja a pozíciójukat az Ön igényeinek és hangulatának megfelelően, hogy egyedi és dekoratív designelemet hozzon létre, amelyet bárhol elhelyezhet otthonában.
4. LÉPÉS

Ha olyan "hagyományos" függőelemeket szeretne hozzáadni a sínrendszeréhez, amelyek nem erre a rendszerre vannak szabva, használjon egy függőadaptert. Ezután készen áll arra, hogy függőit pontosan a kívánt távolságban és számban akassza fel a sínpályára - azonban tudnia kell, hogy egy-egy függő legfeljebb 5 kg súlyú lehet. A sínlámpával több lámpát is elhelyezhet egymás mellett anélkül, hogy további vezetékekre lenne szüksége - elég okos és praktikus.
5. LÉPÉS

A pályarendszer szép befejezéseként egy műanyag Cover-t adhat a Designline pálya fölé, hogy letakarja a lyukakat, ahol a lámpák nincsenek elhelyezve, és így még áramvonalasabb megjelenést biztosít. A fedősínt is könnyen levághatja és testre szabhatja az Ön igényeinek megfelelően.
A DESIGNLINE SÍNRENDSZERHEZ TARTOZÓ ÖSSZES SÍNT ÉS PÓTALKATRÉSZT ITT TALÁLJA MEG

<hr><font size="+2">HALO TRACKs LIGHTING TRACKS világító sávok</font>


HALO TRACKs LIGHTING TRACKS világító sávok

Az alábbiakban többet megtudhat a Halo Track világítási rendszeréről, amely egy egyszerű és intelligens rendszer, amely emellett rengeteg rugalmas világítási lehetőséget biztosít. A Halo Tracks fénysínek fekete és fehér színben is kaphatók, 1,2 vagy 2 méter hosszúságban, amelyeket önmagukban vagy több sínekkel együtt is használhat, hogy bővítse a megvilágítani kívánt terület méretét.  

Itt megtalálja az összes Halo Tracks sínvilágítást


A HALO TRACK RENDSZER BEÁLLÍTÁSÁNAK TAPASZTALATA

1. LÉPÉS

Először is szerelje fel a Halo Track sínt a mennyezetre, és csatlakoztassa a legközelebbi konnektorhoz. A sín rövidíthető, hosszabbítható és egyszerűen felszerelhető a mellékelt csavarokkal. Minden 230V-os függő lámpatest használható a Halo Track sínvilágítással, ahol dimmer kapcsolók is használhatók.

2. LÉPÉS

Ezután választhat, hogy több sínlámpát kapcsol össze, vagy egy T-darab segítségével, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre három sínt T alakban csatlakoztasson; vagy a Halo Track sínlámpák szerelőrendszerének használatával. Ez az összeszerelő rendszer többek között tartalmaz egy Halo Track 90°-os szöget, amellyel összekapcsolhatja a sínpályákat, hogy sarkot alkossanak. Tartalmaz továbbá egy El-gyűjtőt is, amelyet akkor használhat, ha több sínt szeretne egyenes vonalban összekötni, hogy a világítást nagyobb területre - például egy hosszú étkezőasztal vagy folyosó fölé - kiterjessze. Végül, de nem utolsósorban a Halo Track sínhez egy Flex csatlakozó is tartozik, amely lehetővé teszi, hogy két sínt összekapcsoljon, és a csatlakozást pontosan úgy hajlítsa, ahogyan szeretné. Ezzel a csatlakozórendszerrel a szerelési lehetőségek széles skáláját kapja, így tökéletesen a belső térhez és az Ön igényeihez igazíthatja a világítást.

3. LÉPÉS

A szerelés utolsó részeként csatlakoztathatja spotlámpáit vagy függőlámpáit a sínekhez - ha pedig közönséges függőlámpákat használ, akkor szüksége lesz egy függőlámpa adapterre is, amely minden 230 V-os, legfeljebb 4 kg súlyú függőlámpával kompatibilis - az adapter a legtöbb más lámpához is használható.
A HALO SÍNRENDSZERHEZ TARTOZÓ ÖSSZES ALKATRÉSZT ITT TALÁLJA MEG