Sárgaréz – szép és modern választásA SÁRGARÉZ ITT MARAD!


A sárgaréz az új fekete! A fémtrend mindenhol egyre nagyobb teret hódít, és a réz hosszú idő után most a sárgaréz vette át a hatalmat, és a bútoroktól kezdve a kiegészítőkön át a lámpákig mindenben megjelenik. A sárgaréz tökéletesen illik a népszerű skandináv stílushoz, amely a visszafogott színeket, a minimalizmust és a fenntarthatóságot követi. És össze is kell illeszteni! Kombinálj a nappalidban egy bársony kanapét, egy nyersfa dohányzóasztalt és egy sárgaréz lámpát. A különböző anyagok gyönyörűen kiegészítik egymást, és gyönyörű és irigylésre méltó megjelenést eredményeznek! A nagy tervezők közül sokan felugrottak a hullámra, és gyönyörű sárgaréz lámpákat találsz a Gubitól, Tom Dixontól, Louis Poulsentől, &traditiontől, Flos-tól és még sok mástól.Ha klasszikus megjelenésre vágyik egy kis csavarral, a IC lámpa a Flos-tól lehet egy lehetőség. Fali lámpaként, függőlámpaként és állólámpaként is kapható, így garantáltan minden otthonba illik!

Mit szólnál egy Etch függőlámpához a Tom Dixontól? Más, geometrikus, gyönyörű és őrülten elegáns. Tom Dixon új sorozata, a Plane szintén gyönyörű választás, ha a sárgaréz trend beköltözik az otthonodba.

Az egyik nagy sárgaréz újdonság a VP Globe - most sárgarézben! A klasszikus VP Globe lámpa jubileumi változatban jelent meg, és új megjelenésével még szebb, mint korábban! A VP Globe sárgarézben itt találja meg!

Rengeteg lehetőségünk van, és a sárgaréz hullám még évekig fog gurulni, úgyhogy üdvözöld a sárgaréz világítást otthonodban - nem fogod megbánni!
A sárgaréz apró, finom részletek formájában igazán helyet kapott a belsőépítészetünkben. Egy igazi klasszikus aktualizálódott, és most még aktuálisabbá vált a modern lakberendezésben.

A KAISER Idell Luxus asztali lámpa most különleges sárgaréz kiadásban kapható. A klasszikus sárgaréz asztali lámpa szinte lélegzetelállító, és a modern lakberendezés elengedhetetlen kelléke. Igazi vintage ihletésű megjelenés, ahol a sárgaréz részletek az idő múlásával patinásodnak és egyedi megjelenést kölcsönöznek neki. A sárgaréz változat a Bauhaus mozgalom 100. évfordulójának ünneplése. Az első KAISER Idell lámpa 1931-ben látta meg a napvilágot, és ma már világhírű Bauhaus-ikon.

Illessze be a sárgaréz apró és finom részletek formájában a belsőépítészetébe. Elegáns dizájnnal kombinálva egyszerűen tökéletes.

Többet a Fritz Hansen gyönyörű, különleges kiadású asztali lámpájáról itt találsz!
A Lindby Moisia állólámpa letisztult, klasszikus és minimalista dizájnja kétségkívül bármilyen lakberendezési stílushoz illik - a moderntől a hagyományosig. A Moisia kerek, lapos talppal és rendkívül karcsú, de erős lámpaszárral rendelkezik, amelyet a gömb alakú lámpaernyő egészít ki. Az egész lámpa vasból készült, gyönyörű sárgaréz bevonattal, amely aranyszínű ragyogást és melegséget áraszt a környezetében, ahol elhelyezték. A lámpafej billenő funkcióval is rendelkezik, ami rendkívül rugalmassá és praktikussá teszi, hiszen a fényforrás irányát attól függően határozhatja meg, hogy hol van szüksége a fényre. A lámpabúra emellett fehér belső oldallal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy meleg fehér, egyenletes és káprázásmentes fényt terjeszt az egész helyiségben. Helyezze a Moisia lámpát kanapécsoportja vagy ágya mellé, ahol kellemes fényt terjeszt, és meghitt, meleg hangulatot teremt Önnek és vendégeinek.
A Dimitrij Bow fali lámpa a Lucande cégtől egy klasszikus és egyszerű design, amely időtlen és vintage megjelenésével könnyen helyet követelhet magának mind a modern, mind a hagyományos lakberendezési stílusban. A lámpa minimalista kialakítású, karcsú, hengeres formája tömör vasból készült, gyönyörű sárgaréz bevonattal, amely azt az érzést kelti, hogy a lámpa kiállta az idő próbáját. Ez a vintage megjelenés rendkívül népszerű, mivel az emberek hajlamosak mindig a múlt rejtett kincseit keresni, amelyek kifinomultabb és klasszikusabb megjelenést kölcsönözhetnek az otthonnak, amely kiemelkedik a tömegből.

Ezenkívül a lámpa rugalmas is, mivel felfelé és lefelé dönthető, így a fényt az Ön igényeihez igazíthatja. A Dimitrij Bow 3000 kelvin hőmérsékletű, ami azt jelenti, hogy lágy és meleg fehér fényt bocsát ki, ami a fali lámpát tökéletes olvasólámpává teszi az ágy, az íróasztal vagy a fotel mellett, ahol szintén meghitt hangulatot teremt. A kapcsoló a talapzat oldalán található, így gyorsan és egyszerűen be- és kikapcsolhatja a lámpát. Ezzel a lámpával egy funkcionális fényforrást kapsz vintage esztétikával, amely hosszú éveken át fogja díszíteni otthonodat.
A Eleina 6 mennyezeti lámpa a Lindby márkától a gyönyörű sárgaréz és az elegáns opálüveg klasszikus kombinációja. Ez az anyag- és színösszeállítás időtlen és exkluzív megjelenést kölcsönöz a lámpának, amelyet könnyedén elhelyezhet mindenféle lakberendezési stílusban. A lámpa egy talapzatból és három karcsú sárgaréz rúdból áll, amelyek mindegyike két fényforrást tart, amelyek tiszta és egyenletes megvilágítást biztosítanak az egész helyiségben.

A lámpa rendkívüli tulajdonsága, hogy a három sárgaréz rúd különböző irányokba állítható, a hat fényforrás pedig többféleképpen forgatható és dönthető, attól függően, hogy hová szeretné a világítást. Így a fényt az igényeidhez igazíthatod, és szerencsére nem kell megragadnod egyetlen pozícióban, hiszen mindig a saját igényeidhez igazíthatod őket, ami lehetőséget ad arra is, hogy a lámpát a saját személyiségeddel ruházd fel. Ráadásul a lámpa 3000 kelvin hőmérsékletű, ami azt jelenti, hogy meleg fehér fényt áraszt, amely a gyönyörű sárgarézzel kombinálva hangulatos és kellemes atmoszférát képes teremteni, amely szétterjed az egész helyiségben. A lámpa ezért ideális az étkezőasztal felett, az előszobában vagy a nappaliban, ahol az egész család számára gyülekezőhelyként szolgál.

Az Eleina négy fényforrással is kapható. Nézze meg itt!
A Lucande Tolu medál modern esztétikát hoz otthonába. A hosszúkás, karcsú függőlámpa alumíniumból készült, gyönyörű sárgaréz bevonattal, amely olyan melegséget kölcsönöz a lámpának, amely otthonosságot és nyugalmat áraszt, és tökéletes az étkezőbe vagy a konyhába, ahol kellemesen megvilágítja a környezetet. A lámpa elegáns és egyszerű, gyönyörű sárgarézből készült kialakítása exkluzív megjelenést kölcsönöz a lámpának, amely bármilyen belsőépítészeti stílushoz illeszkedik. Itt arany színe gyönyörű kontrasztot alkot a környezet többi részével, és legyen szó színes vagy semleges környezetről, biztosan megtalálja méltó helyét a dekoráció legszembetűnőbb és legegyedibb elemeként.

A Tolu hat fényforrással van felszerelve, amelyek 2700 kelvin hőmérsékletűek, ami azt jelenti, hogy a lámpa meleg fehér és kellemes fényt terjeszt, amely a sárgarézzel kombinálva melegséget és otthonosságot sugároz az egész helyiségbe. A fény dimmelhető, így az Ön igényeitől és hangulatától függően pontosan a megfelelő hangulatot teremtheti meg azokban a helyiségekben, ahol a lámpát elhelyezi. Ha otthonos, hívogató és nyugodt légkört szeretne teremteni otthonában, a Tolu a kézenfekvő választás.
NÉZZE MEG GYÖNYÖRŰ SÁRGARÉZ LÁMPÁINK VÁLASZTÉKÁT ITT!