Réz lámpák

RÉZ LÁMPÁK


A metál színek az utóbbi években nagyon divatosak lettek, és különösen a vöröses és földes árnyalatú rézlámpák váltak népszerűvé a dánok körében. A rézlámpák rendkívül dekoratívak, és a fényes felületek ragyogó és meleg fényvisszaverődést hoznak a helyiségbe, ami minden semleges színnel gyönyörűen működik mind beltéri, mind kültéri használatra. Sokféle változatban kaphatók - mind az elegáns és stílusos otthonokba, mind a rusztikusabb dekorációhoz. A rezet számos célra használják; legyen szó kábelekről, számítógépes alkatrészekről és vezetékekről, mivel a fém jó áram- és hővezető. Ráadásul a réz kellemes és lágy fém, amivel jó dolgozni. A fém vörös színe a rézben működő elektronvegyületeknek köszönhető. Röviden, ezek az elektronvegyületek könnyebben bocsátják ki a természetes vörös fényben lévő energiamennyiséget, amely visszaverődik.Valószínűleg nincs olyan íróasztal, amelyen ez a stílusos és elegáns rézlámpa ne mutatna jól. A Lampe Gras fekete és réz színű 205 asztali lámpája kényelmes és közvetlen fényt biztosít, amely mellett olvasni és írni is kellemes. Az állítható karoknak köszönhetően a lámpa több irányba is elfordítható és forgatható, így a fény pontosan a megfelelő helyre esik. A 205-ös lámpa krómozott kerettel is kapható.
Az állólámpák között is vannak elegáns modellek, amelyek készen állnak arra, hogy valódi eleganciát kölcsönözzenek a belső térnek. A Lindby cég Minerva lámpája ipari megjelenést használ a kialakításában, és egy olyan állványon áll, amely hasonlít valamire, amihez egy tükörreflexes fényképezőgépet rögzítenél. Ez izgalmas kontrasztot ad a lámpának, az elegáns parabolaernyő pedig érdekessé és széppé teszi a gyönyörű állólámpát.
Ha az Ön otthonának mennyezeti világításában a praktikusság mellett egy kis eleganciára is szükség van, nem tudunk mást ajánlani, mint a Lindby ikonikus Joudy sorozatát. A csodálatos Joudy 4 mennyezeti lámpa olyan spotvilágítás, amely megtöri azt a sztereotípiát, hogy a spotlámpák névtelen, kis fényforrások a mennyezeten. A Lindby fényes sárgarézből készíti el a négy fényforrást, amelyek lenyűgözően mutatnak mind a szekrények felé, mind a szoba körül, és igazán feldobják a teret.
A robusztusabb és ipari megjelenésért a Lindby cég Julin lámpáját ajánljuk, amely négy reflektorként működik két különálló sínen, amelyek egyetlen baldachinban találkoznak. Az építészeti lámpaszerű spotlámpák elegáns fekete kialakítást használnak, és mindegyik spotlámpa belsejében az árnyékoló belső része rézszínű fémmel van burkolva. A gyönyörű mennyezeti lámpa nagymértékben állítható, és egyszerre praktikus és kényelmes fényt biztosít, mivel minden egyes árnyékoló elforgatható és beállítható.
A fali lámpák világában találkozhatunk az Arcchio cég Karam lámpájával, amely rendkívül minimalista és szinte futurisztikus megjelenésű. Egyetlen darab hajlított fém alkotja a külső árnyékolót, amely védi és elrejti a lámpa belsejét. A fém színe fekete, de az ív belsejében egy fodros, rézszínű fémdarab található, amely a beépített LED-sávot tükrözi mind felfelé, mind lefelé a falon, amelyen a lámpa lóg. Használja a lámpát a nappaliban, az irodában vagy az előszobában, ahol biztosan extra színfoltot ad.
A rézlámpák természetesen dekoratívak és kültéri világításra is alkalmasak!
Ez a szép és egyszerű félköríves formájú Rørhat a Light Point cégtől ideális a kerti ágyásba vagy a feljáró mentén történő elhelyezésre. Lehetővé teszi, hogy a lámpa alá neveket vagy címeket írjon, és a ház bejáratánál is használható. A Rørhat közvetlenül a falra történő felszereléshez is kapható.
A Lampemesteren rézlámpák nagy választékát találja otthonába vagy kertjébe!