Louis Poulsen kültéri lámpák - Ismerkedjünk meg velük

LOUIS POULSEN Kültéri lámpák
A Louis Poulsen évtizedek óta a csúcson van, ha a designról, a fény életéről és funkciójáról van szó. A Louis Poulsen különösen a Poul Henningsennel való hosszú távú együttműködéséről ismert, aki számtalan lámpát tervezett a Louis Poulsennel közösen. Ő tette világhírűvé a három árnyékoló elvét, és a Louis Poulsen izgalmas és széleskörű kínálatában ma is számos népszerű PH lámpát találhatsz. Olvasson tovább, hogy többet megtudjon néhány kültéri lámpáról, amelyeket a Louis Poulsennél találhat.


PH kültéri világítás

PH kültéri világítás

A PH kültéri lámpák, akárcsak a beltéri lámpák, három árnyalatból állnak, amelyek úgy szórják a fényt, hogy közben nem vakítanak. Amellett, hogy nagyszerűen megvilágítják a felhajtót, a teraszt vagy a kertet, klasszikus megjelenést kap, amely bármilyen építészeti típushoz illik - a klasszikus családi háztól a modern funkis villáig.

Itt megtekintheti a PH kültéri világítótesteket
AJ Garden

AJ Garden

Az AJ lámpa zökkenőmentes és stílusos kialakítása leginkább az SAS Royal Hotelből ismert, ahol eredetileg Arne Jacobsen teljes tervezési koncepciójának része volt. A sorozat kültéri használatra is kapható, lágy, szórt fényt sugározva a homlokzat előtt, a feljáró mentén vagy a kertben.

Az AJ kültéri világítótestek itt
Toldbod

Toldbod

A népszerű Tolbod lámpák természetesen kültéri fali lámpaként is kaphatók. Nagyobbak, mint a beltériek, de ugyanolyan megjelenéssel. Tökéletes a bejárati ajtó mellett, a teraszon, valamint a kültéri konyha és a grill mellett.

Itt megtekintheti a Toldbod lámpákat
Flindt

Flindt

Az utóbbi időben a Flindt mind beltéren, mind kültéren sláger lett. A lámpa kerek formája tökéletesen megtöri a funkis villa éles kifejezésmódját. A fali lámpát Christian Flindt tervezte, és a 2019-es Design Awards-on elnyerte "Az év lámpája" díjat.

A Flindt lámpák megtekintése itt
Bysted Garden

Bysted Garden

Peter Bysted 1975-ben azzal az álommal, hogy olyan pollert hozzon létre, amely nemcsak önmagában szép, hanem a környezetét is díszíti, megalkotta ezt a lámpát. A kültéri lámpa kerek, szimmetrikus kialakítású, négy gyűrűvel, amelyek a fényt lefelé verik vissza, gyűrűket és mintákat alkotva a lámpa körül.

A Bysted Garden lámpák megtekintése itt
Skot

Skot

A Skot lámpa régi ismerős, Lauritz Knudsen tervezte az 1900-as évek elején. A lámpa rendeltetése eredetileg nagyobb hajókra és a hajózási iparra szólt, ahol formája és megjelenése abszolút tökéletes. Azóta a lámpát széles körben használják más kontextusban is, és gyakran találkozhatunk vele a feljáró melletti félfalon, a műhelyben és nem utolsósorban a házon a bejárati ajtó körül és a bejárati ajtó mellett is.

Se Skot lamperne her
Albertslund

Albertslund

Valószínűleg már látott Albertslund fali lámpákat az utcákon. Gyakran láthatja középületek, múzeumok és hasonlók mellett elhelyezve. A kültéri lámpát Jens Møller-Jensen tervezte még 1963-ban Albertslund egyik lakónegyede számára. A fali lámpa minimalista megjelenésű, egy csipetnyi retróval, egy olyan fali lámpa, amely egyaránt illik a városi házhoz, a nyaralóhoz és az üzletek homlokzatához.

Az Albertslund lámpát itt tekintheti meg
Nyhavn

Nyhavn

A Nyhavn lámpát Alfred Homann és Ole V. Kjær. Kjær. A lámpa széles ernyője biztosítja a lefelé irányuló, kényelmes és széles sugárzású fényt. Az ernyő belseje matt fehér lakkozott, hogy lágy és egyenletes fényt tükrözzön a kültéri környezetbe.

Itt megtekintheti a Nyhavn lámpákat


Louis Poulsen kültéri lámpák az idők során


Az évek során számos kültéri lámpa készült a Louis Poulsen cégtől. Ha olyan kültéri lámpája van, amely itt nem szerepel, bármikor szívesen látjuk, ha kapcsolatba lép ügyfélszolgálatunkkal. A régebbi modellek közül néhány még mindig megtalálható a kínálatban, míg másokat már nem forgalmazunk. Ha pótalkatrészre van szüksége, erre gyakran van lehetőség - és mi szívesen segítünk Önnek a lehetőségekhez mérten.


LOUIS POULSEN KÜLTÉRI LÁMPÁK
".

PH wall - egy design klasszikus


A PH wall talán az egyik legikonikusabb kültéri fali lámpa. A PH wall Copper kezeletlen rézből készült, ami azt jelenti, hogy idővel gyönyörű patinát kap. Ez a folyamat már folyamatban lehet, amikor Ön megkapja a terméket.

Kültéri PH lámpák


Poul Henningsen és Louis Poulsen cégektől ma 3 kültéri PH lámpát talál. Az ikonikus PH Wall rézből, valamint a stílusos és klasszikus PH 3-2½ Wall Black, amely pollerként is kapható.
A háromárnyékos rendszerű kialakítás a fény nagy részét lefelé irányítja. A PH kültéri lámpák belül fehér színűek a szórt és kellemes fény érdekében.

PH kültéri fali lámpák - Válassza ki a megfelelőt házához


Ha PH lámpákat szeretne kültérre akasztani, válassza ki a háza külsejéhez legjobban illő lámpát. A fekete a biztonságos választás, és jól illik a tiszta téglaszínekhez, például a fehérhez vagy a szürkéhez. Ha klasszikus téglaházban lakik, vörös vagy barnás téglákkal, a réz falilámpa remekül fog mutatni a ház meleg árnyalataival.

PH kültéri lámpák - elhelyezés


A PH lámpák elhelyezése teljes mértékben az ízléstől függ, és attól, hogy a ház minden oldalról hogyan néz ki. A klasszikus az, ha a bejárati ajtó mellé akasztunk egyet. Vannak, akik úgy döntenek, hogy végigfuttatják őket a ház körül, mások pedig a teraszon helyezik el őket. A PH poller ideális felhajtókhoz, járdákhoz vagy extra világításként a teraszon.