Louis Poulsen - a megfelelő fényre összpontosítva

Louis Poulsen Dániában és világszerte ismert a helyes fényhez való hozzáállásáról. Ez volt Poul Henningsen egyik fő szempontja, amikor megtervezte az első PH lámpákat a három lámpaernyő elvét alkalmazva, amely lehetővé tette, hogy olyan fényt érjen el, amely nem vakít.

A megfelelő fény még mindig sokat számít a Louis Poulsen számára, és a technológia fejlődésének köszönhetően több lehetőség van a csodálatos fénybeállításokra, mint valaha.

Bővebben Poul Henningsenről itt olvashat
Fókuszban a LED technológia

Fókuszban a LED technológia

A Louis Poulsen alaposan beépítette az új LED-technológiát a lámpák tervezésébe. Ez jól látható az olyan újdonságokon, mint a Yuh kollekció és a kis Panthella Mini.
Manapság már számos klasszikus is kapható LED-es változatban. Ez mind a PH Artichoke, mind a AJ Eklipta esetében igaz.

Az utóbbi időben a cég elkezdett készleteket gyártani, amelyekkel a Louis Poulsen klasszikusokat beépített LED-es lámpákká lehet alakítani. Ha szeretné Louis Poulsen lámpáját LED-változattá alakítani, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, akik megvizsgálják, hogy van-e erre lehetőség.

Kétféle készlet létezik.
Cserekészletek: ezek esetében a Louis Poulsen azt ajánlja, hogy egy villanyszerelőt bízzon meg a lámpája korszerűsítésével.
Retro fit készletek: ezeket a készleteket viszonylag egyszerű saját maga használni.
Ha nem biztos benne, hogy meg tudja csinálni egyedül, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a villanyszerelővel.

Az elérhető cserekészletekkel vagy retro fit készletekkel rendelkező lámpák listáját rendszeresen frissítjük, de az alábbiakban felsorolunk néhány olyan lámpát, amelyekhez jelenleg elérhető LED-frissítés.

Cserekészletek:

 • AJ 50 Wall

 • Flindt Wall

 • Enigma 825

 • NJP

 • AJ Eklipta
 • Retro fit készletek:

 • PH Snowball

 • PH 5-4½

 • VL45 Ø370

 • PH Artichoke Ø480

 • A LED különböző előnyei

  A LED-technológia számos előnnyel jár, függetlenül attól, hogy a környezetre vagy csak a villanyszámlára gondol. A legújabb LED-technológia egyenletes fényt ad a lámpájának, és egyedi lehetőségeket nyit meg a design tekintetében. Már nem korlátoz bennünket a konnektor és a hagyományos fényforrás szükségessége.

  Ráadásul a LED-technológia kíméletesebb csodálatos bolygónkhoz, mivel a LED kevesebb áramot használ. További bónuszként a villanyszámlája drasztikusan csökkenni fog, ha a lámpáinak több mint a fele LED-es.

  Ha bármilyen kérdése van a Louis Poulsen lámpák LED-es fényforrásaival vagy a beépített LED-es technológiára való frissítés lehetőségével kapcsolatban, bármikor szívesen állunk rendelkezésére, ha kapcsolatba lép ügyfélszolgálatunkkal.

  Webáruházunkban a Louis Poulsen lámpák pótalkatrészeinek széles választékát is kínáljuk. Találja meg itt a pótalkatrészét.

  Ha nem találja a keresett pótalkatrészt, küldjön nekünk egy fényképet tartalmazó e-mailt, és megnézzük, hogy meg tudjuk-e szerezni Önnek.