Louis Poulsen - a megfelelő fényre összpontosítva

FOKUSZTATÁS A HELYES FÉNYRE
Louis Poulsen Dániában és világszerte ismert a helyes fény megközelítéséről. Ez volt az egyik legfontosabb dolog, ami Poul Henningsen fejében volt, amikor megtervezte az első PH lámpákat a három árnyékoló elvét alkalmazva, amely lehetővé tette, hogy olyan fényt érjen el, amely nem vakít.

A megfelelő fény még mindig sokat számít a Louis Poulsen számára, és a technológia fejlődésének köszönhetően több lehetőség van a csodálatos fénybeállításokra, mint valaha. Bővebben Poul Henningsenről ittLED technológia a fókuszban

LED technológia a fókuszban

A Louis Poulsen alaposan beépítette az új LED-technológiát a lámpák tervezésébe. Ez jól látható az olyan újdonságokon, mint a Yuh kollekció és a kis Panthella Mini. Manapság már számos klasszikus is elérhető LED-es változatban. Ez igaz mind a PH Artichoke, mind a AJ Eklipta esetében.

Az utóbbi időben a cég elkezdett készleteket gyártani, amelyekkel a Louis Poulsen klasszikusokat beépített LED-es lámpákká alakítják át. Ha szeretné Louis Poulsen lámpáját LED-változattá alakítani, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, akik megvizsgálják, hogy van-e erre lehetőség.

Kétféle készlet létezik.

  • Pótkészletek: ezekhez a Louis Poulsen azt ajánlja, hogy egy villanyszerelőt bízzon meg a lámpája korszerűsítésével.
  • Retro fit készletek: ezeket a készleteket viszonylag egyszerű saját maga használni.
  Ha nem biztos benne, hogy meg tudja csinálni egyedül, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a villanyszerelőjével.


  Az elérhető cserekészletekkel vagy retro fit készletekkel rendelkező lámpák listáját rendszeresen frissítjük, de az alábbiakban felsorolunk néhány olyan lámpát, amelyekhez jelenleg elérhető LED-frissítés.

   Pótló készletek:
  • AJ 50 Wall
  • Flindt Wall
  • Enigma 825
  • NJP
  • AJ Eklipta

   Retro fit készletek:
  • PH Snowball
  • PH 5-4½
  • VL45 Ø370
  • PH Artichoke Ø480

A LED különböző előnyei

A LED különböző előnyei

A LED-technológia számos előnnyel jár, függetlenül attól, hogy a környezetre vagy csak a villanyszámlára gondol. A legújabb LED-technológia egyenletes fényt ad a lámpájának, és egyedi lehetőségeket nyit meg a design tekintetében. Már nem korlátoz bennünket a konnektor és a hagyományos fényforrás szükségessége.

Ráadásul a LED-technológia kíméletesebb csodálatos bolygónkhoz, mivel a LED kevesebb áramot használ. További bónuszként a villanyszámlája drasztikusan csökkenni fog, ha a lámpáinak több mint a fele LED-es.

Ha bármilyen kérdése van a Louis Poulsen lámpák LED-es fényforrásaival vagy a beépített LED-es technológiára való frissítés lehetőségével kapcsolatban, bármikor szívesen állunk rendelkezésére, ha kapcsolatba lép ügyfélszolgálatunkkal.

Webáruházunkban a Louis Poulsen lámpák pótalkatrészeinek széles választékát is kínáljuk. Találja meg itt a pótalkatrészét.

Ha nem találja a keresett pótalkatrészt, küldjön nekünk egy fényképet tartalmazó e-mailt, és megnézzük, hogy meg tudjuk-e szerezni Önnek.


Louis Poulsen lámpák teljes választékát itt tekintheti meg