Látta már a Louis Poulsen széles választékát a Lampemesteren.hu-on?

LOUIS POULSEN LÁMPÁK
A dán Louis Poulsen lámpagyártó céget 1874-ben alapították, és azóta hűen követi a skandináv design elvét, miszerint a forma követi a funkciót. Egy Louis Poulsen lámpa megvásárlásával a vásárló szenvedélyes kézműves munkára számíthat, amely kiváló minőségű világítást eredményez. Termékeik gyönyörködtetik a szemet, ugyanakkor gyönyörű fényt teremtenek az otthonokban, éttermekben vagy más nyilvános helyiségekben.

Az évek során a Louis Poulsen számos legnagyobb és legismertebb tervezővel működött együtt, köztük Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Louise Campbell és sok más tehetséges tervezővel.

A PH család

A PH család

A tervező Poul Henningsen a PH sorozatról és a fény optimális alakítására tervezett három árnyékoló rendszeréről ismert. A PH sorozat továbbra is a Louis Poulsen egyik legkelendőbb terméke, amely folyamatos fejlesztés és megújulás alatt áll. A PH 5 például nemrég ünnepelte 60. születésnapját azzal, hogy egy különleges változatot adott ki ugyanabban a színpalettában, mint az új PH 5 mini.

Az összes PH lámpát itt megtekintheti és megvásárolhatja.
AJ család

AJ család

Az AJ lámpát Arne Jacobsen tervezte 1960-ban a koppenhágai SAS Royal Hotel számára, és a tervezés alapja a geometrikus formák, amelyek pontosan oda fókuszálják a fényt, ahová szükséges. Az AJ lámpa egyedi vonalvezetése, az ernyő térfogata és a talpán lévő kerek lyuk jellegzetesen szoborszerű formát kölcsönöz neki, amely világszerte rendkívül népszerű. A Louis Poulsen a AJ család számára egy nagy, szép színpalettát adott, amelyet kifejezetten Arne Jacobsen saját tervezési univerzumához szorosan kapcsolódóan válogatott össze.
Panthella

Panthella

A Louis Poulsen egy állandó mozgásban és fejlődésben lévő márka, ami az újdonságokban is megmutatkozik. Többek között most a vadonatúj Panthella MINI asztali lámpa krómban is a kezedbe kerülhet, amely tükrözi a környezetét, és egyszerre ad életet és eleganciát a helyiségnek.
NJP

NJP

NJP egy jól ismert futurisztikus lámpasorozat, amely most egy lágyabb modellel bővült, szép alumíniumszürke színben - ideális a modern designhoz. Az NJP lámpa az elejétől a végéig rugalmas és hasznos.
Crique

Crique

A Cirque medál most a szürke árnyalataiban jelent meg, ami a figyelmet a lámpák gyönyörű formájára irányítja. A szürke szín diszkrétebb és barátságosabb megjelenést kölcsönöz a Cirque függőlámpának, mégis lágy, hangulatos fényt ad környezetének.
Keglen

Keglen

A BIG Ideas a Louis Poulsennel együttműködve 2017-ben alkotta meg a Keglen lámpát. Eredetileg a Blåvandban található Tirpitz Múzeum - a BIG Ideas által tervezett épület - számára készült, a Keglen nyers, horganyzott felülete tökéletesen illeszkedett a múzeum finom és robusztus építészetéhez.

A sorozat egy függővel indult, de a Louis Poulsen és a BIG Ideas közötti továbbfejlesztés azt jelentette, hogy a Kegel egyetlen geometriája ma már számos variációban élvezhető. A szimmetrikus formanyelv és a fémes árnyalat egy lágy és organikus üvegbetéttel találkozik, amely a felületi feszültség által felfüggesztett vízcseppre emlékeztet.

Nézze meg az összes különböző Keglen lámpát itt!
Yuh

Yuh

A Yuh sorozat egy asztali lámpából, egy állólámpából és egy fali lámpából áll, amelyek fekete és fehér színben kaphatók. A lámpa legfontosabb jellemzője, hogy egyedi. Ez az a lámpa, amelyet csak neked készítettek! Rugalmas - elforgatható, felemelhető és leengedhető, miközben fényt ad és hangulatot teremt. Tekintse meg a teljes gyönyörű sorozatot itt.
VL Studio

VL Studio

Izgalmas kiegészítője volt a Vilhelm Lauritzen és Louis Poulsen együttműködésének, amikor a VL Studio 2022-ben újraindult. A VL lámpák eredetileg a régi DR rádióház számára készültek Koppenhágában az 1940-es években - és a továbbra is modern és kortárs megjelenés Vilhelm Lauritzen nagyszerű tervezői képességeinek és Louis Poulsen esztétikai és fényérzékének példája.

A VL Studio asztali lámpákat, állólámpákat és fali lámpákat foglal magában, amelyek mindegyike ugyanazt a kiváló kifejezést képviseli. Az Egyenlítő fölé vágott kör alakú, lámpatestből és opalizált üvegből álló lámpatest. A VL Studio fekete és sárgaréz színben is kapható.

Megtekintheti az összes VL Studio lámpatestet itt!
Flindt

Flindt

A díjnyertes dán tervező és építész Christian Flindt a Louis Poulsennel együttműködve alkotta meg ezt a két rendkívül szép lámpát, amelyek biztosan azonnali kültéri világítást adnak a kültéri élettereknek, például a magánparkoknak, udvaroknak és kerteknek - anélkül, hogy kompromisszumot kötnének a fény vagy a design minőségében.

A Garden 2011-ben született, amikor kifinomult világítási megoldást kerestek a jütlandi Brænderigården, ma Viborg Kunsthal néven ismert parkjához. Louis Poulsen Christian Flindt-tel közösen fejlesztette tovább, optimalizálva a pollert az anyagminőség, a fényeloszlás és a hatékonyság szempontjából.

A Flindt lámpák megtekintése itt
Bysted Garden

Bysted Garden

Peter Bysted 1975-ben azzal az álommal, hogy olyan pollert hozzon létre, amely nemcsak önmagában szép, hanem a környezetét is díszíti, megalkotta ezt a lámpát. A kültéri lámpa kerek, szimmetrikus kialakítású, négy gyűrűvel, amelyek a fényt lefelé verik vissza, gyűrűket és mintákat alkotva a lámpa körül. A Louis Poulsen gyönyörű újrakiadásából eltávolították a látható csavarokat, amelyek az eredeti tetején voltak, így a lámpa áramvonalasabb megjelenést kapott - de ezt leszámítva a lámpa a méretén kívül mindenben változatlan - a Bysted Garden kisebb, mint az eredeti.

A két különböző magasságban kapható lámpa remekül illik vidéki környezetbe, kertvárosi privát sövényes kertekbe és kereskedelmi épületek köré. Akár természetes környezetbe, akár városi kerti környezetbe telepítik, a Bysted Garden biztosan vonzó hangulatot teremt.

Nézze meg a gyönyörű Bysted lámpákat itt
Toldbod

Toldbod

A Toldbod 120 sorozatot azzal a filozófiával tervezték, hogy minél egyszerűbb egy konstrukció, annál rugalmasabb. A Toldbodot eredetileg 1982-ben tervezték, és azóta a függő elődei alapján újratervezték. Most a Toldbod 120 lágyabb oldalát mutatja meg, és kifinomult új színek széles választékában kapható, amelyek még sokoldalúbb profilt adnak neki, amely megfelel a modern esztétikának és követi a kortárs designtrendeket.

AZ ÖSSZES LOUIS POULSEN LÁMPA ITT LÁTHATÓ