Látta már a Louis Poulsen széles választékát a Lampemesteren.hu-n?

A dán Louis Poulsen világítástechnikai gyártót 1874-ben alapították, és azóta hűen követi a skandináv design elvét, miszerint a forma követi a funkciót.

Egy Louis Poulsen lámpa megvásárlásával a vásárló szenvedélyes kézműves munkára számíthat, amely kiváló minőségű világítást eredményez. Termékeik gyönyörködtetik a szemet, ugyanakkor gyönyörű fényt teremtenek az otthonokban, éttermekben vagy más nyilvános helyiségekben.

Az évek során a Louis Poulsen számos legnagyobb és legismertebb tervezővel működött együtt, köztük Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Louise Campbell és sok más tehetséges tervezővel.

A Louis Poulsen itt vásárolhatod meg, és az üzletben megtalálható az egyedi és klasszikus lámpák teljes választéka.

A PH család

A PH család

A tervező Poul Henningsen a PH sorozatról és a fény optimális alakítására tervezett három árnyékoló rendszeréről ismert. A PH sorozat továbbra is a Louis Poulsen egyik legkelendőbb terméke, amely folyamatos fejlesztés és megújulás alatt áll. A PH 5 például nemrég ünnepelte 60. születésnapját azzal, hogy egy különleges változatot adott ki ugyanabban a színpalettában, mint az új PH 5 mini.

Az összes PH lámpát itt tekintheti meg és vásárolhatja meg.
Az AJ lámpa

Az AJ lámpa

Az AJ lámpát Arne Jacobsen tervezte 1960-ban a koppenhágai SAS Royal Hotel számára, és a tervezés alapja a geometrikus formák, amelyek pontosan oda fókuszálják a fényt, ahová szükséges. Az AJ lámpa egyedi vonalvezetése, az ernyő térfogata és a talpán lévő kerek lyuk jellegzetesen szoborszerű formát kölcsönöz neki, amely világszerte rendkívül népszerű. A Louis Poulsen a AJ családnak egy nagy, szép színpalettát adott, amelyet kifejezetten Arne Jacobsen saját tervezői univerzumához szorosan kapcsolódóan válogatott össze.
Toldbod

Toldbod

A Toldbod 120 sorozatot azzal a filozófiával tervezték, hogy minél egyszerűbb egy konstrukció, annál rugalmasabb. A Toldbodot eredetileg 1982-ben tervezték, és azóta a függő elődei alapján újratervezték. Most a Toldbold 120 a lágyabb oldalát mutatja meg, és kifinomult új színek széles választékában kapható, amelyek még sokoldalúbb profilt kölcsönöznek neki, amely megfelel a modern esztétikának és követi a kortárs designtrendeket.
Yuh

Yuh

A Yuh sorozat egy asztali lámpából, egy állólámpából és egy fali lámpából áll, amelyek fekete és fehér színben kaphatók. A lámpa legfontosabb jellemzője, hogy egyedi. Ez az a lámpa, amelyet csak neked készítettek! Rugalmas - elforgatható, felemelhető és leengedhető, miközben fényt ad és hangulatot teremt. Tekintse meg a teljes gyönyörű sorozatot itt.
Új, új, új

Új, új, új

A Louis Poulsen egy állandó mozgásban és fejlődésben lévő márka, ami az újdonságokban is megmutatkozik. Többek között most a vadonatúj Panthella MINI asztali lámpa krómban is a kezedbe kerülhet, amely tükrözi a környezetét, és egyszerre ad életet és eleganciát a helyiségnek.
A Cirque Függőlámpa most a szürke árnyalataiban jelent meg, ami a figyelmet a lámpa gyönyörű formájára irányítja. A szürke szín diszkrétebb és barátságosabb megjelenést kölcsönöz a Cirque függőlámpának, mégis lágy, hangulatos fényt ad környezetének.
NJP egy jól ismert futurisztikus lámpasorozat, amely most egy lágyabb modellel bővült, szép alumíniumszürke színben - ideális a modern designhoz. Az NJP lámpa az elejétől a végéig rugalmas és hasznos.
Tekintse meg a Louis Poulsen összes gyönyörű termékét itt.