Karácsonyi ötletek neki

Mit szeretnél karácsonyra? Vagy tanácstalan vagy, hogy mit is adhatnál valamelyik barátodnak, feleségednek vagy barátnődnek?

Lassan közeledünk a szenteste felé, ami azt jelenti, hogy a karácsonyi bevásárlás egyre inkább a teendőink listájának élére kerül. Ha olyan ajándékötleteket keresel, amelyek biztosan nagy sikert aratnak, akkor a legjobb helyen jársz.

Nálunk nagyszerű ajánlatokat talál a különböző költségvetésű karácsonyi ajándékokra:
40 €-tól 400 €-ig

40 €-tól 400 €-ig

1. Carrie (White) a  címről Menu

1. Carrie (White) a  címről Menu

Carrie egy hihetetlenül szép lámpa, amely történetesen tökéletesen hordozható. A lámpa újratölthető, ami azt jelenti, hogy nagyjából bárhová magaddal viheted. A dizájn ihletője közvetlenül a dán "hygge" szóból származik. Ez a Menu lámpa számtalan felhasználási lehetőséget kínál, például az éjjeliszekrényeden, az íróasztalodon, vagy az étkezőasztalon lévő gyertyák alternatívájaként.

Carrie asztali lámpa (fehér) - 134 €
4. Follow Me a címről Marset

4. Follow Me a címről Marset

A Follow Me lámpa két méretben kapható. Ez a gyönyörű, dekoratív lámpa hordozható, így bárhová magaddal viheted. A lámpa újratölthető, és ha teljesen feltöltődött, az akkumulátor élettartama akár 20 óra is lehet. A matt fehér szín könnyű és stílusos kialakítást biztosít. A Follow Me hihetetlenül rugalmas és rendkívül dekoratív, akár beltéren, akár kültéren használja. Mindkét méret elérhető itt.

Follow Me - 188 €-tól
5. Milk a címről &tradition

5. Milk a címről &tradition

A Milk egy aranyos, kis tejes széklet, amelyet gyönyörű asztali lámpává alakítottak át. Az asztali lámpa hihetetlenül népszerű, és a skandináv otthonok gyakori eleme. A tej lámpa tompítható, és bárhol elhelyezhető, ahol további fényre van szükséged. A lámpa natúr fa, sötét olajozott fa és fekete színben is kapható, amelyek mindegyike megtekinthető itt.

Tej - 134 €
6. NH1217 a címről Artemide

6. NH1217 a címről Artemide

Az NH1217 egy kis lámpa, amely lágy, hangulatos fényt teremt. Ez a szórakoztató kis lámpa többféle funkcióval rendelkezik, és hihetetlenül rugalmas, mivel bárhová felszerelhető vagy felfüggeszthető, ahová csak szeretné. Elérhető jobbra itt.

NH1217 az Artemide-tól - €201
7. Flowerpot VP3 (Matte Black) a  címről &Tradition

7. Flowerpot VP3 (Matte Black) a  címről &Tradition

A Flowerpot VP3 asztali lámpa általában véve elég népszerű lámpa, de amikor megjelent a matt fekete változat, a kereslet megugrott. Az asztali lámpát a 60-as és 70-es évek Flower Power-korszaka ihlette, és összességében egy stílusos lámpa. A Flowerpot VP3 számos gyönyörű színben kapható, amelyek mindegyike megtekinthető itt.

Flowerpot VP3 - €214
9. Caravaggio Read a címről Lightyears

9. Caravaggio Read a címről Lightyears

A Caravaggio Read asztali lámpa a Lightyears híres Caravaggio kollekciójának testvérlámpája. A klasszikus lámpaernyő dönthető, hogy a fény pontosan abba az irányba áramoljon, amerre Ön szeretné. A kompakt talp biztosítja, hogy az asztali lámpa az otthon különböző pontjain elhelyezhető legyen. A Caravaggio Read kollekciót itt böngészheti.

Caravaggio Read - 276 €-tól
10. Panthella Mini a címről Louis Poulsen

10. Panthella Mini a címről Louis Poulsen

A Panthella Mini a Louis Poulsen klasszikus formatervezése. Ez a lámpa bárhol elhelyezhető otthonában, és tizenegy gyönyörű színben kapható. A tervező Verner Panton, aki gyönyörű formatervezéseiről ismert. Böngésszen a Panthella Mini lámpák itt kollekciójában.

Panthella Mini - 313 €-tól
11. Baby Dome (Aluminium) a címről Mater

11. Baby Dome (Aluminium) a címről Mater

A Baby Dome a Mater cégtől egy díjnyertes lámpa, amelyet Todd Bracher tervezett. Ez az időtlen, ikonikus lámpa lágy és meleg fényt áraszt. Böngésszen a Baby Dome összes színében itt.

Baby Dome - 268 €-tól
400 €-tól 1,000 €-ig

400 €-tól 1,000 €-ig

1. Yuh a címről Louis Poulsen

1. Yuh a címről Louis Poulsen

A Louis Poulsen Yuh asztali lámpa egy szép, egyszerű és rugalmas lámpa. A lámpa fénye irányított, lefelé irányuló, és nem vakít. Ráadásul a fény dimmelhető. Böngésszen a teljes Yuh kollekcióban itt.

Yuh kollekció - 472 €-tól
2. IC T1 Low Brass a címről Flos

2. IC T1 Low Brass a címről Flos

Az IC T1 Low Brass a Flos-tól egy egyszerű lámpa elegáns dizájnnal. A lámpa sárgaréz és króm színben kapható. Az IC kollekció állólámpát, asztali lámpát, szerelhető lámpát és függőlámpát foglal magában, amelyek mindegyike megtekinthető itt.

IC kollekció a Flos-tól - 446 €-tól
4. Kaiser Idell 6556 (Matte Black) a címről Fritz Hansen

4. Kaiser Idell 6556 (Matte Black) a címről Fritz Hansen

A Kaiser Idell asztali lámpa egy egyedi, elegáns és gyönyörű lámpa, amely gyönyörű lámpaernyőjéről ismert. Egy dologban biztos lehetsz, ha egy Fritz Hansen lámpával van dolgod, hogy amit a kezedben tartasz, az egy kiváló minőségű kézműves munka. Különlegességként ez a Kaiser Idell modell 15 fokban hátrafelé és 18 fokban előrefelé dönthető.

Kaiser Idell asztali lámpa (matt fekete) 6556-T - €526
5. 317 Asztali lámpa (fekete) a Lampe Gras

5. 317 Asztali lámpa (fekete) a Lampe Gras

A 317 asztali lámpa fekete színben a Lampe Gras cégtől egy egyedi lámpa, gyönyörű formával és csodálatos dizájnnal. A 317 asztali lámpa ipari formatervezésű, kifogástalan minőséget és kiváló kézműves munkát kínál. A lámpaernyő különböző színekben kapható, amelyek mindegyike megtekinthető itt.

317 asztali lámpa - 534 €-tól
6. Mantis BS3 a címről Schottlander

6. Mantis BS3 a címről Schottlander

A Mantis BS3 asztali lámpa a Schottlander cégtől egy elegáns, ipari lámpa gyönyörű formatervezéssel. Ez a lámpa tökéletesen alkalmas a lakás különböző pontjain való használatra, de a tökéletes hely az állítható ágy mellett van, mivel a lámpa rugalmas és funkcionális.

Mantis BS3 - €597
7. PH 2/1 Asztali lámpa a Louis Poulsen

7. PH 2/1 Asztali lámpa a Louis Poulsen

A PH 2/1 asztali lámpa a Louis Poulsen cégtől egy igazi klasszikus, nem is beszélve a nemzetközi design ikonjáról. Az asztali lámpa lefelé irányuló fényt bocsát ki, és fényvisszaverő, több lámpabúra rendszerrel van kialakítva. Ezáltal egy harmonikus lámpa jön létre, amely nem vakít.

PH 2/1 asztali lámpa - 634 €
8. Bestlite BL1 Asztali lámpa a Gubi

8. Bestlite BL1 Asztali lámpa a Gubi

A Bestlite BL1 asztali lámpa a Gubitól egy tökéletesen minimalista lámpa, amely kiválóan alkalmas otthoni irodákba, kreatív terekbe, ágy mellé és a nappaliba. A Gubi eme dizájnikonja számos lehetőséget kínál. Ez a lámpa világhírű, és gyakran Winston Churchillhez kötik.

Bestlite BL1 asztali lámpa - 599 €-tól

Reméljük, hogy ez a lista egy kicsit megkönnyítette a karácsonyi vásárlást, és ha nem, mindig készen állunk arra, hogy válaszoljunk a kérdéseire, és segítsünk megtalálni a megfelelőt.

A Lampemesteren nevében boldog karácsonyt kívánunk.