Black Friday 2023 Lampemesteren.hu

Feliratkozott már ügyfélklubunkba? Minden előnyt megkapsz a Black Friday alkalmából!

.

Közeledik a Black Friday. Ha szeretnél naprakész maradni minden nagyszerű ajánlatunkról, kövess minket itt, vagy iratkozz fel ügyfélklubunkba. Ott mindig az elsők között leszel, akik minden ajánlatot megkapnak! A Black Friday 2023. november 24-én lesz, és rengeteg nagyszerű ajánlat lesz! Black Friday legalább 15%-ot spórolhatsz a dizájner lámpákon a Lampemesteren. Akár 50%-os kedvezményeink is lesznek, így ha nagyszerű üzletet akarsz kötni, akkor jobb, ha lecsapsz rá!


Próbálj szerencsét a dobójátékunkban és nyerd meg a kosarad

Amint ügyfélklubunk tagja, Ön is kap...


 • Az ajánlatokat csak itt kapod meg
 • Gyönyörű akciók
 • Interjús blogbejegyzések
 • Mindenki más előtt értesülsz a menő design hírekről
 • Tudd meg, mi a trendi most
 • Ismerd meg a híres régi tervezőket
 • Nagyszerű versenyek és még sok-sok minden más...

  A hírlevélről bármikor leiratkozhat

  .
 • Black Friday ajánlatok

  A hagyományoknak megfelelően a Black Friday alkalmával is rengetegféle ajánlatot találsz. Egy különleges dizájnerlámpát, kültéri világítást keres a kertbe vagy gyermeklámpát? A Lampemesteren mindent megtalál - még ezen a nagy kiárusítási napon is.

  De hogyan jött létre ez a nap, és mikor érkezett meg tulajdonképpen Dániába? Ezekre és még sok más kérdésre is választ kaphat az alábbiakban.

  Mi az a fekete péntek?

  Det er en dag – og altid den samme dag hvert år – hvor butikker og online webshops holder en særlig udsalgsdag. En dag med meget markante tilbud og netop derfor er dagen blevet enorm populær.

  Traditionen startede i USA og opstod som en indkøbsdag der dels skulle indvie julehandlen og som dels skulle tilskynde til shopping efter en veloverstået Thanksgiving. De mange gode tilbud skulle fange forbrugerne og det gjorde de i særdeleshed også. For dagen er kæmpestort i USA! Nogle ansatte har endda fri på dagen, mens andre bruger de tidlige morgentimer inden arbejde til at stå i kø foran butikker. Ingen vil gå glip af de vilde tilbud – og det vil du sandsynligvis heller ikke. Med tilmelding til Lampemesterens nyhedsbrev er du sikret info om de mange tilbud du kan glæde dig til indtil selve dagen.

  Fekete péntek lámpa eladó

  Természetesen ezen a nagy bevásárlónapon dizájnerlámpákat is találsz a kínálatban. A Lampemesteren már több éve szervezzük a Black Fridayt. Idén folytatjuk az éves akciós ünnepet, és elképesztő Black Friday lámpákat adunk neked a legalacsonyabb áron! A tökéletes lámpát megtalálni - mind beltéren, mind kültéren - nehéz feladat. A megfelelő lámpa azonban egy statement darab, amelyet örökre megtarthatsz. De miért ne spórolhatnál rajta egy kis pénzt? A legjobb, hogy egy nagyszerű dizájn, amit örökké szerethetsz, és kevesebbet fizetsz érte.
  2015-ben ez a nap minden rekordot megdöntött Dániában. A kártyatranzakciók számával mérve ez lett minden idők legnagyobb bevásárló napja. Ez sokat elárul a nap formátumáról és az ajánlatokról, amelyeket csak ezen a különleges napon találhat meg. Bár a nap az Egyesült Államokból származik - ahol példátlan sikert ért el -, Dániában is nagyon jól fogadták. A bevásárló nap dániai sikere a nagy választéknak és a sok remek ajánlatnak köszönhető. A fagyasztól kezdve a kutyaruhákon át a kutyaruhákig és természetesen a világításig mindent megtalálsz akciósan. Valójában a Lampemesteren rengeteg függőlámpát, asztali lámpát, állólámpát, fali lámpát és kültéri világítást találhat.

  Vásároljon fekete pénteki világítást a Lampemesteren, és vegyen részt az év legnagyobb bevásárló bulijában.