Az AJ kollekció új színekben!ÚJ SZÍNEK AZ AJ KOLLEKCIÓBAN
Mi imádjuk az AJ lámpákat, és ha Ön is, akkor biztosak vagyunk benne, hogy Önt is elragadják majd ezek a gyönyörű új termékek! A fekete, fehér és világos petróleum mellett az új kollekcióban sötétzöld, okkersárga, rozsdavörös, éjkék, padlizsánszín és a szürke két árnyalata is megtalálható. A színek gyönyörűen illeszkednek Arne Jacobsen univerzumához, és gondosan lettek kiválasztva, hogy kiemeljék az AJ lámpa lényegét.

<hr><font size="+2">Ha itt az ideje, hogy bátor legyél?</font>


Ha itt az ideje, hogy bátor legyél?

Az AJ kollekció egy igazi dizájnklasszikus, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy a kollekció számos gyönyörű új színnel bővül!

Nehéz lehet kedvencet választani, de ha szereted az északi stílust, a fekete színű Fal lehet a legkézenfekvőbb választás számodra. De talán itt az ideje, hogy bátor legyél, és egy kicsit színesebbet válassz? Az AJ-kollekció közelmúltbeli bővítésével soha nem volt még jobb alkalom arra, hogy kipróbálj valami újat.
<hr><font size="+2">Vigyél fényt az életedbe az új AJ lámpákkal</font>


Vigyél fényt az életedbe az új AJ lámpákkal

Ha egy vagy két színt kellene választania, az éjkék vagy a padlizsánszín jó kiindulópont lehet, mivel ez a két szín mély és nyugodt, és jól működik a szürke árnyalatokkal. A sötétkék és a petróleumszínű modellek nagyon népszerűek voltak - és továbbra is azok -, mert tompa jellegük hozzájárul a nyugalom és az egyensúly érzetéhez. Remek módja annak, hogy egy kis színt és melegséget adjon a berendezéshez, ha nem érzi magát túl színesnek.

Ha szeretné átalakítani otthonát, rengeteg apró dolgot tehet, hogy megváltoztassa a dekoráció kifejezésmódját. A hálószobában, a konyhában vagy a nappaliban egyetlen fal kifestése népszerű megoldás, a szürke árnyalatok pedig különösen népszerűek. Ha valami másra és újszerűre vágyik, ajánljuk a sötétkéket vagy a padlizsánszínt és egy AJ lámpa hozzá illő AJ lámpát, és máris vadonatúj a dekorációja.
<hr><font size="+2">Világítsd fel az életed a színek kaleidoszkópjával!</font>


Világítsd fel az életed a színek kaleidoszkópjával!

A márka az AJ lámpák mellett Aubergine, Midnight Blue, valamint Light és Dark Grey színekben a feltűnőbb Ochre Yellow, Rust Red, Light Petroleum és Dark Green színeket is piacra dobta. Az új színek szorosan kötődnek Arne Jacobsen saját univerzumához, és az alapján választották ki őket, hogy mely színek emelik ki legjobban az AJ lámpa lényegét.

Töltse meg tehát életét színekkel, tegye próbára érzékeit, és vigyen életet és dinamikus jelleget a berendezésébe olyan szemet gyönyörködtető árnyalatokkal, mint az Okkersárga és a Rozsdavörös. Ezek garantáltan rendkívüli kiegészítői lesznek a semleges és minimalista otthonoknak, amelyeknek szükségük van a végső simításra.

A lenyűgöző petróleumárnyalatok figyelemre méltóan jól működnek együtt a zöld árnyalatokkal és fordítva, így a Sötétzöld és a Világos petróleum AJ lámpák tökéletesen illeszkednek egymáshoz, fehér vagy semleges belső terekben is figyelmet parancsolnak, és lenyűgöző esztétikai kontrasztot nyújtanak.
<hr><font size="+2">Megtakaríthatsz magadnak egy tükröt a Polished Steel AJ lámpákkal</font>


Megtakaríthatsz magadnak egy tükröt a Polished Steel AJ lámpákkal

Szerezzen be egy eredeti AJ lámpát acélból, polírozott kivitelben. Igazi Arne Jacobsen stílusban tükrözi a környezetét, és kiemeli az AJ dizájnt jellemző egyszerű és határozott megjelenést, miközben kiváló fényt biztosít. Az egyedülálló polírozott acél a lámpáknak modern és exkluzív megjelenést is kölcsönöz, amely bármilyen stílusú berendezéshez illik, és figyelmet kelt.

Itt találja meg az összes hihetetlen polírozott acél AJ lámpát.

Ez az egyik kedvencünk, de rengeteg közül lehet választani, ami nagyszerű dolog, mert mindannyiunknak más stílusa és ízlése van.
AZ ARNE JACOBSEN AJ LÁMPÁK TELJES VÁLASZTÉKÁT ITT TALÁLJA MEG