A tökéletes esküvői ajándék megtalálása

Segítségre van szüksége a tökéletes esküvői ajándék megtalálásához? Mi segíthetünk! Itt van egy válogatás 13 lámpából, különböző árfekvésben és sokféle felhasználásra.

A lámpák a design és a funkció tökéletes kombinációja. Össze kell illeszkedniük a meglévő dekorációs koncepcióval - még akkor is, ha statement darabokról van szó -, ugyanakkor praktikus világításként is kell funkcionálniuk. Adjon a boldog párnak olyan ajándékot, amely évekig tart, és mindennap mosolyt csal az arcukra. Nem kérdés, hogy egy új lámpa boldog emlék lesz a nagy napjukról!

De melyik lámpát válasszuk? Legyen egy időtálló klasszikus, amit egész életükben nagy becsben fognak tartani? Vagy egy modern lámpát, amely tükrözi a kortárs ízlésüket? Vagy inkább valami személyeset, ami megmutatja, hogy igazán ismered és megérted őket? Bármilyen formát és színt is választasz, biztos lehetsz benne, hogy az alábbi 13 lámpa egyike csodálatos emlék lesz az új közös életükre.Ez az útmutató segít megtalálni, hogy pontosan melyik lámpa illik az ünnepelt párjához!

Új dizájn ikonok:

A házasság egy befektetés a jövőbe - ajándékozza meg őket egy olyan ajándékkal, amely ugyanilyen előremutató. Egy új dizájn ikon! Már most is sokan szeretik, és biztosak vagyunk benne, hogy az ifjú pár is ugyanúgy fogja szeretni.
Gräshoppa asztali lámpa - GUBI

Kifejező és játékos design, amelyet Greta M. Grossman 1947-ben készített. Ez a lámpa ideális funkcionális és esztétikus világítás az íróasztalra. Friss házasok otthonról dolgoznak, vagy van olyan hobbijuk, amihez kiváló munkafénnyel rendelkező íróasztalra van szükségük? Ajándékozza nekik ezt a modern klasszikust, amely pontosan a megfelelő munkakörnyezetet teremti meg. Ugyanolyan dekoratív, mint amilyen funkcionális, és a minőség és a design iránti megbecsülésről tanúskodik.
Caravaggio medál - Lightyears

A Lightyears Caravaggio medálokat Cecilie Manz dán tervező készítette. Egyszerű szépségük és minimalista megjelenésük révén pillanatok alatt klasszikus státuszt értek el. Segítsen az újdonsült párnak kényelmes és meghitt hangulatot teremteni az étkezőasztal körül a Lightyears egyik ilyen medáljával. Csodaszép lemenő világításuk sok finom vacsorát fog megvilágítani.

Színes:

Egy nem hagyományos ajándékon gondolkodik, ami igazán megmutatja a boldog párnak, hogy jól ismeri őket? Akkor válasszon egyet a sok színes és szeszélyes lámpánk közül. Válassza ki a számukra tökéletesen megfelelő színt, és adjon nekik egy életre szóló színes emléket.
Virágcserép VP1 - &hagyomány

Színesek és kicsit retróak az ifjú házasok? Az &tradition Flowerpot függőlámpájával pontosan olyan színű lámpát adhatsz nekik, amely illik a retro ihletésű enteriőrjükhöz. Mindenki szereti a Flowerpotot, és ha a boldog pár kedvenc színében választasz egyet, az még személyesebbé és figyelmesebbé teszi az ajándékot.
E27 medál - Muuto

Ez a Muuto egyszerű és színes medál önmagában, párban vagy csoportosan is használható. Bárhogyan is választja az új pár, bármelyik otthonnak adnak egy csipetnyi kreatív hangulatot. Válasszon egy E27-es medált olyan színben, amelyet a pár szeret, és ez egy kincset érő emlék lesz a különleges napról.

Szobrászati:

Sokunk számára a stílus a legfontosabb tényező a lakberendezésben. Mutasd meg az ifjú párnak, hogy a művészet és a funkció tökéletesen összefér egy ilyen gyönyörű lámpával. Mindkettő szoborszerű, valami gyönyörű, amit még sok éven át nézegethetsz. (Egymástól eltekintve, természetesen!)


A tökéletes esküvői ajándék! Ajándékozd az ifjú párnak ezt a fantasztikus csillárt a Flos-tól - egy modern klasszikus és egy szobor önmagában is. A lámpát az olasz tervező, Gino Sarfatti készítette, és az olasz örökség jól látható. Egyszerre elegáns és hangsúlyos - olyan ajándék, amely felhívja magára a figyelmet, és mesteri megvilágítást terjeszt a párok előszobájában vagy az étkezőasztaluk felett.


Ez a szoborszerű asztali lámpa a Menu cégtől olyan modern anyagokból készült, mint a beton és a márvány. Az ifjú pár a skandináv design stílusos szerelmesei? A dán Menu márka garantálja mindkét tulajdonságot. A JWDA asztali lámpával olyan ajándékot ad, amely ragyogóan hozzájárul a boldog pár modern berendezéséhez.

Kísérleti:

Az ifjú párnak már van egy otthonuk, ami tele van dizájn klasszikusokkal? Akkor adjon nekik valami teljesen újat és mást! Imádni fognak egy olyan lámpát, amelyet a hagyományosabb klasszikusokkal ellentétben egy kísérletező dizájnnyel készítettek - ez izgalmas és modern csavart ad otthonuknak.
Kizu asztali lámpa - Új művek

A Kizu asztali lámpában két geometrikus forma kerül egymás mellé. A hagyományos, lefelé néző lámpaernyőt a feje tetejére állították, így a lámpa kísérletező és jellegzetes megjelenést kap. Ideális nászajándék, hiszen minden alkalommal, amikor meglátják, megragadja a pár figyelmét, és a különleges napra emlékezteti őket.
Oslo fa állólámpa - Northern

A Northern Oslo Wood állólámpát a nagyváros fényei ihlették, a város épületein és szabadterein, lámpaoszlopain és fáin átszűrődő fény. A lámpa lágy és szórt fényt bocsát ki, amely kifejezetten városi hangulatot áraszt. Ha az ifjú pár szereti a város lüktetését, akkor ez az állólámpa pont tökéletes lesz számukra.

Egyedülálló:

Egy örökkévalóságig keresheted a tökéletesen egyedi esküvői ajándékot. Végül is, mit adhatsz egy olyan párnak, akinek mindene megvan? Miért ne egy igazán különleges lámpát? A lámpák egyszerre terjesztenek fényt és boldogságot, és egyikből sem lehet elég.
Knekt matt fekete színben - Konsthantverk

Az ifjú pár szereti a kézművességet és a rusztikus lakberendezési stílust? A Knekt lámpa - amely asztali és állólámpa változatban is kapható - kiváló választás lehet, amely tökéletesen illeszkedik stílusukhoz. Kiváló minőségű anyagokból, a legjobb kézműves hagyományok szerint készült. A Konsthantverk lámpái garantáltan valami egyedit adnak minden otthonhoz.
Mantis fali lámpa - Schottlander

A Mantis lámpákat a német-brit tervező, Bernhard Schottlander 1952-ben alkotta meg. Szokatlan, szinte lebegő hangulatukkal ma modernebbek, mint valaha. Van bennük valami játékos is - ma már tényleg nincs olyan lámpa, amelyik olyan lenne, mint a Mantis. Ideális ajándék lenne egy olyan párnak, akik mindig a különleges és szokatlan dolgokat keresik.

Ipari:

Az ifjú pár szereti az olyan nyersanyagokat, mint a beton és a sárgaréz? Vagy akár a krómot? Mutassa meg, hogy ismeri az ízlésüket, és ajándékozzon nekik egy ipari lámpát. Ezek népszerűbbek, mint valaha, és biztosan még boldogabbá teszik a boldog párt!
Bestlite BL6 fali lámpa - GUBI

A GUBI Bestlite sorozatának lámpáit Robert Dudley Best brit ipari formatervező alkotta meg 1930-ban. Letisztult vonalvezetésével Best formatervezési nyelvezetére félreérthetetlen a Bauhaus hatása - a Bauhaus-korszak funkcionalitásra való összpontosítását magáévá tette. A Bestlite fali lámpa egy funkcionális és ugyanakkor roppant elegáns világítótest, egy olyan lámpa, amely egy modern ifjú párt is elvarázsol.
Kaiser Idell asztali lámpa - Fritz Hansen

Egy igazi ipari ikon! Christian Dell Bauhaus tervező által 1936-ban készített lámpa, amely első megjelenése óta hihetetlenül népszerű példája a stílusnak. Funkcionalitása és krómozott részletei a 20. század eleji iparosodást és urbanizációt idézik. Ajándékozza annak a párnak, akik osztoznak az építészet és a design története iránti szenvedélyben.

Kültéri:

Ha a boldog pár most vásárolt új otthont, vagy éppen kertet alakít ki, akkor a kültéri lámpák igazán átgondolt ajándékot jelentenek. A kültéri világítás must a kertben vagy a feljáró mentén, segítve a barátságos légkör megteremtését az ifjú pár új otthona körül.
Kocka kültéri lámpák - LIGHT-POINT

Ezeket a kis négyzet alakú lámpákat hagyományosan kültéren használják, de ugyanolyan jól működnének beltéren is - például egy előszobában. Adj az újdonsült párnak néhány Cube lámpát, és hagyd, hogy felfedezzék a felhasználásuk sokféle lehetőségét. Tökéletes és nagyon hasznos ajándék, amely hosszú éveken át boldogságot fog okozni.