Kábelre szerelt fényerőszabályzó

A legtöbb otthonban már alapfelszereltséggé vált a fényerőszabályozás. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy felfedeztük annak fontosságát, hogy olyan lámpatestekkel rendelkezzünk, amelyek minden igényünket kielégítik, az energikus munkalámpától kezdve a hangulatos estékhez szükséges tompított fényig. Ha egy adott lámpát szeretne dimmerrel párosítani, a kábeles dimmer jó megoldás lehet - legyen szó fali lámpáról, állólámpáról vagy asztali lámpáról.
Dimmer Rondo Halogen/LED - Flos
Vissza a készleten: 19-07-2024
Dimmer a Miss K Lamps 4-150W Transparent - Flos
Várhatóan a következő termékkategóriában: 14 - 16 nap
Dimmer a Miss K Lamps 4-150W Black - Flos
Várhatóan a következő termékkategóriában: 14 - 16 nap
LED Dimmer Cross 4-100W (25-160W) Transparent - Relco
Várhatóan a következő termékkategóriában: 3 - 5 nap
Mutasd 24 a 24 termékből {0} terméket
A fények tompítása végtelen számú praktikus lehetőséget kínál. Gondoljon csak egy romantikus gyertyafényes vacsorára, ahol a fényeket kissé elhalványítja, és beállítja a többi gyertyát a szobában. A meghitt, romantikus és kényelmes hangulat elárasztja Önt, és felejthetetlenné teszi az éjszakát.  

Gondolj arra, amikor a romantikus vacsora után ideje leszedni az asztalt. Talán történt egy kis baleset, és egy maréknyi morzsa a padlón landolt. Egyszerűen az ujját a potenciométeren csúsztatva a fényt erőteljes ragyogássá alakítja, amely segít eltakarítani a morzsákat, és gondoskodik arról, hogy ne botoljon meg semmiben a konyha felé menet.  


LED fényerőszabályzó kábelhez

 Az a tény, hogy halogén- és izzólámpák helyett LED izzókat használunk, nem mentség arra, hogy elhalassza a dimmer projektet. A kábeles dimmer felszerelése egy LED-es lámpára gyerekjáték, és ha tudod, hogyan kell dimmert felszerelni egy régimódi lámpára, akkor már tudod, hogyan kell ezt egy modern lámpára is. A koncepció ugyanaz.  


Ha semmit sem tudsz a dimmerek beszereléséről, és a gondolat, hogy szétszedd egy szeretett lámpa kábelét, megrémít, akkor ajánljuk a Dimmer tudás cikkünket, amely a dimmerekről szól! Ebben mélyebben elmélyedünk, és elmagyarázzuk, hogyan válasszon a lámpája teljesítményének megfelelő dimmert. A cikket itt találja!  


Dimmer lámpához

 A legtöbben úgy döntenek, hogy a dimmereket egy fali, asztali vagy állólámpa kábelére szerelik, és az okosizzó tapintható változataként használják. A két megoldás nem zárja ki egymást, de ne szereljen okosizzót egy kábeles dimmerrel felszerelt lámpába.  A kábelen lévő fényerőszabályzó nem állítható automatikusan, és applikációval sem tudod beállítani. Amit viszont megtehetsz, az a dimmer tapintása, és nem kell minden alkalommal a telefonodért kotorászni, amikor a fényt szeretnéd beállítani. Csak nyúlj a fényerőszabályzóért, és mozgasd felfelé vagy lefelé a kapcsolót, ahogy jónak látod.  
Oszd meg képeidet a @lampemesteren
Inspirálj és hagyd magad inspirálni, egyik egyedi otthonból a másikba. Jelöld meg képeidet a #IgenLampemesteren címkével, és lehet, hogy a te otthonodat is meglátod itt!