HAY Asztali lámpák

A dán HAY 2002-es alapítása óta a cég kifinomult és ipari megjelenésű, modern design bútorairól ismert. A kiegészítők és különösen a világítás terén a modern és északi életstílus ragyog át. A HAY lámpával lehetősége van arra, hogy személyes hangulattal gazdagítsa belső terét, fantasztikus dizájnú, barátságos fénnyel. A HAY különböző tervezőkkel együttműködve olyan lámpákat készített, amelyek a modern irányzatokra és a színválasztékra összpontosítanak. A különböző tervezők kifejezésmódjainak különbségei ellenére megtartják az északi stílust az esztétikus dizájnnal, és az innovációra összpontosítanak az anyagok kiválasztásában és a gyártási technikákban.  

A HAY asztali lámpái közül különösen érdemes odafigyelni a Noc fali/asztal lámpára, amely praktikus rögzítő funkcióval rendelkezik, így könnyen elhelyezhető egy asztal, polc, éjjeliszekrény vagy ablakpárkány szélén - csak a képzelet szab határt. A PC To Go lámpa egy hordozható asztali lámpa, amelyet az otthonunkban is magunkkal vihetünk, attól függően, hogy hol van szükségünk hangulatos fényre. Ez a lámpa robusztus konstrukcióval rendelkezik. A fényforrás a lámpa egyszerű ernyőjén keresztül kellemes, lefelé irányuló fényt áraszt.  A PC To Go lámpa ideális otthoni asztali világításra, valamint kávézókban, éttermekben és más nyilvános helyiségekben.  
Apollo Portable Asztali Lámpa - HAY
RRP HUF 108 409,00
Most raktáron
Matin Asztali Lámpa L Oxide Red - HAY
RRP HUF 114 436,00
Várhatóan a következő termékkategóriában: 3 - 5 nap
Mutasd 36 a 103 termékből {0} terméket
Oszd meg képeidet a @lampemesteren
Inspirálj és hagyd magad inspirálni, egyik egyedi otthonból a másikba. Jelöld meg képeidet a #IgenLampemesteren címkével, és lehet, hogy a te otthonodat is meglátod itt!