Top Light Lámpák

Várja hosszú éveken át a kényelmes és megbízható fényt a német Serien Lighting márka lámpáival. A német minőség hihetetlen kreativitással párosul, ami a lámpák széles választékát eredményezi mind a formák, mind a színek tekintetében. A Serien Lighting lámpák különösen jól mutatnak a modern otthonokban, ahol a forma és a funkció magabiztos egyensúlyával gazdagítják a dekorációt. Akár a munkához, akár a pihenéshez van szüksége lámpára, itt megtalálhatja a tökéletes lámpát.
Puk Maxx Turn Down Mennyezeti Lámpa White - Top Light
RRP HUF 136 310,00
Várhatóan a következő termékkategóriában: 50 - 60 nap
Mutasd 3 a 3 termékből {0} terméket

Top Light Puk

 
A Top Light izgalmas és innovatív formatervezései mögött  

A Top Light izgalmas és innovatív tervei mögött álló tervező Rolf Ziel, aki a kézzel készített termékeket a részletekre összpontosítva és a világítás iránti nagyfokú szenvedéllyel tervezi. Kiváló tervei közül érdemes kiemelni a Puk kollekciót, amely a minőség definíciója, amely képes egyedi hangulatot és stílust vinni otthonába. A lámpák rugalmasak, funkcionálisak, esztétikusak, méretükben és kialakításukban szerények, így biztosak vagyunk benne, hogy megtalálod a stílusodnak és igényeidnek megfelelő tökéletes lámpát. Az egyedi Puk lámpák modern megjelenésűek, és bárhol elhelyezhetők a lakásban, beleértve a hálószobát, az előszobát vagy a konyhát, ahol hangulatos és hatékony fényt terjesztenek. A Puk design mennyezeti lámpa, függőlámpa, asztali lámpa, fali lámpa és tükörrögzítő formájában is kapható, többféle méretben, színben és modellben, így biztosan van az Ön számára megfelelő lámpa. A Puk Maxx kollekció különösen nagy sikert aratott, és tökéletes megoldás a fürdőszobába vagy bárhová, ahol jó, kényelmes fényre van szükség.
Oszd meg képeidet a @lampemesteren
Inspirálj és hagyd magad inspirálni, egyik egyedi otthonból a másikba. Jelöld meg képeidet a #IgenLampemesteren címkével, és lehet, hogy a te otthonodat is meglátod itt!