Nordlux Lámpák

"A Nordluxnál olyan lámpákat készítünk, amelyekbe könnyű beleszeretni" - kezdődik a dán lámpagyártó honlapján a létjogosultság - és nehéz nem egyetérteni ezzel, ha felfedezzük gyönyörű, nagy és széles portfóliójukat. A Nordluxot 1977-ben alapították, és mindig is az volt a céljuk, hogy olyan lámpákat hozzanak létre, amelyek képesek formálni, kitölteni és feldobni egy enteriőrt, valamint küldetésük, hogy elfogadható áron készítsenek lámpákat.

Itt felfedezheti a számos modellt, amelyek a Nordluxot a mai napig aktuálisnak tartják. Tényleg mindenki számára van valami - és ha valami különlegeset keres, bármikor leszűkítheti a keresést, hogy csak fali lámpák, mennyezeti lámpák, állólámpák, asztali lámpák, kültéri lámpák vagy Függőlámpák legyen a Nordlux terméke. A Design for the People izgalmas, Nordlux által gyártott dizájnlámpáiban is elmerülhet!
Grant Fali Lámpa Brass - Nordlux
RRP HUF 26 210,00
Most raktáron
Cera Állólámpa Brass - Nordlux
RRP HUF 72 084,00
Most raktáron
Lotus Fali Lámpa Black - Nordlux
RRP HUF 16 380,00
Most raktáron
Franca Fali Lámpa Brass - Nordlux
RRP HUF 26 210,00
Most raktáron
Explore Fali Lámpa Brass - Nordlux
RRP HUF 15 725,00
Most raktáron
Verona Függőlámpa Opal - Nordlux
RRP HUF 45 870,00
Most raktáron
Mutasd 36 a 755 termékből {0} terméket

Lámpák a Nordlux-tól

A Nordlux-nál a dán dizájnörökség, a folyamatos technológiai innováció, a hosszú élettartam, az esztétikum, a funkcionalitás és a versenyképes árképzés az, ami az új termékek bevezetésekor a hajót hajtja. Ez a recept áll az olyan lámpasikerek mögött, mint az Adrian, Alton, Christina, Bob és Coupar sorozat, és ez a recept az, ami a Nordluxot több mint 45 éve a dán világítástechnikai ipar és a külföldi világítástechnika egyik vezető szereplőjévé tette.

Ma a Nordlux egy hatalmas vállalat, kiváló lámpaválasztékát több mint 50 országban értékesítik, és több mint 1000 üzletben megtalálható - mi itt a Lampemesteren igyekszünk, hogy a lehető legtöbb lámpaválasztékuk legyen a polcainkon, így mindig megtalálhatja pontosan azt a Nordlux lámpát, amire szüksége van. Ezen az oldalon több száz különböző terméket talál, és biztosan van olyan fényforrás, amelyre szüksége van a nappaliban, konyhában, hálószobában, háztartási helyiségben, autóbeállóban, hobbiszobában, otthoni irodában stb.

A klasszikus, sokoldalú, népszerű Nordlux lámpa


A Nordlux minden enteriőrhöz és minden ízléshez készít valamit. Az észak-jütlandi világítástechnikai cég hatalmas és széles portfólióval rendelkezik, és biztosan minden típusra van valami. Ennek ellenére kétségtelen, hogy a Nordlux leginkább a praktikus lámpáiról ismert:

  • Roar a Nordlux legkelendőbb lámpája az országban. A modell a Nordlux megtestesítője, jó, praktikus dizájnt, jó funkcionalitást, erős konstrukciót és nem utolsósorban versenyképes árat kínál!
  • Scorpius szintén a Nordlux erős anyagokból készült praktikus világítása.
  • Kinver egy másik lámpa a Nordlux-tól, amely jól fogy. Azoknak szól, akik jó fényt és praktikus megoldást szeretnének a világítási feladatokra.
  • Canto egy olyan világítási kollekció, amely szintén minden világítási igényt megoldhat. A versenyképes ár megtévesztő, nem is gondolná, hogy ennyiért minőségi lámpát kaphat!


Nordlux To-Go lámpák


A To-Go lámpák - vagy más néven hordozható lámpák - valósággal meghódították a polcokat itt a lámpakereskedésekben, valamint a világ minden olyan pontján, ahol nincs áram, vagy ahol egy vezeték zavarná a lakberendezést. A Nordlux már régen látta ezt a fejlődést, ezért olyan különböző lámpákból álló termékcsaládot hozott létre, amely minden hordozható világítási igényt megoldhat!

  • Ara To Go egy jó példa erre - a kis lámpa formájú, felül pánttal ellátott lámpa könnyen magaddal viheted a teraszra, piknikre vagy az erdőbe. A lámpa nagyfokú tömítettséget biztosít, így nem kell aggódnia a nedvesség miatt, és 80 órás akkumulátor-üzemidejével a kis alumínium lámpa kézenfekvő választás azok számára, akik nem hagyják, hogy a naplemente megállítsa a grillezést.
  • Bring To-Go egy praktikus kerek lámpa, amely egy nagyméretű pánttal született, amely szerves részét képezi magának a formatervnek. A modell kalandra hív, és ha sötétedés után a szabadban szeretnéd felfedezni, igazán könnyű találni egy ágat vagy valami hasonlót, ahová felakaszthatod a kis kerek lámpát. Amikor nincs használatban, a Bring lámpa fénye könnyen kikapcsolható, és a kis forma miatt a lámpa könnyen zsebre tehető.
  • Bob egy klasszikus lámpaforma, amely a gyertyát LED-es fényforrással helyettesíti. A bambuszból készült lámpa testének tetején napelemmel van ellátva - így napközben is feltöltődik. Majd amikor besötétedik, a kis LED-izzó bekapcsol, és Bob környéke meleg, hangulatos fényben fürdik.


Nordlux LED


Ma már minden beépített fényforrással ellátott Nordlux lámpa LED-es. A LED ma már az egyetlen legális dolog, amivel lámpát lehet árulni - és a régi halogén izzók, amelyeket sokan szerettek, ma már csak hűtőszekrényekben, sütőkben és autófényszórókban találhatók. Az izzó nem létezik, ahogy a gáztakarékos izzó sem.

Ezért garantálni tudjuk, hogy az Ön által kapott Nordlux lámpa LED-es fényforrással rendelkezik. Ha a lámpa nem rendelkezik beépített fényforrással, mindig küldünk egy ingyenes fényforrást - és az ingyenes fényforrás mindig egy LED izzó.

Ha kíváncsi az izzókra, és talán egy kicsit összezavarodott a sokféle fénytípustól, teljesítménytől, lux értéktől és hasonlóktól, akkor javasoljuk, hogy látogassa meg Tanulmányok az izzókról cikkünket!.
Oszd meg képeidet a @lampemesteren
Inspirálj és hagyd magad inspirálni, egyik egyedi otthonból a másikba. Jelöld meg képeidet a #IgenLampemesteren címkével, és lehet, hogy a te otthonodat is meglátod itt!