Hordozható Lámpák

A To Go lámpák kategóriában beépített akkumulátorral ellátott hordozható lámpák széles választékát találja. A vezeték nélküli lámpa zseniális olyan helyekre, ahol hangulatos fényre van szükség, de nincs konnektor közelében. A vezeték nélküli lámpák olvasáshoz vagy egy hangulatos zug tökéletes hangulatának megteremtéséhez is remekül használhatóak.  


Az alábbiakban felnőtteknek és gyerekeknek szánt hordozható lámpákból válogatunk. Függetlenül attól, hogy hangulatos vezeték nélküli világításra van szüksége az étkezőasztalához, vagy hogy megvilágítsa az utat, amikor a kicsik játszanak és takaróvárakat építenek, itt van a pontosan az Ön igényeinek megfelelő lámpa. A vezeték nélküli lámpák közül sok még kültéri használatra is alkalmas, így magával viheti őket a strandra, a verandára vagy piknikre. Győződjön meg róla, hogy olyan lámpát talál, amely azt teszi, amire szüksége van. A legtöbb To Go lámpa könnyen feltölthető USB-ről, és legalább négy órán át ad fényt.  
Miffy First Light New - Mr. Maria
RRP HUF 30 974,00
Most raktáron
Apollo Portable Asztali Lámpa - HAY
RRP HUF 108 409,00
Most raktáron
Boris First Light - Mr. Maria
RRP HUF 30 974,00
Most raktáron
Mutasd 36 a 734 termékből {0} terméket

Akkumulátoros LED-lámpák  

Mint tudjuk, a LED-lámpa lényegesen kevesebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos izzó. Ez teszi ideális választássá egy hordozható lámpához, mivel az akkumulátor korlátozott ideig bírja egy feltöltéssel. A fényórák száma a lámpától függ, de a minimum négy óra. A LED-nek hosszú az élettartama is - még akkor is, ha újra és újra be- és kikapcsolja.  

Az egyik legnépszerűbb To Go lámpa - a Marset FollowMe asztali lámpa - háromfokozatú fényerőszabályzóval ellátott LED-es fényforrással rendelkezik. A lámpa 100%-os fényerőn körülbelül öt órán át használható, míg a legalacsonyabb fényerősségű, hangulatos ragyogást keltő fokozaton akár 20 órán át is világíthat egy teljes feltöltéssel. A lámpa a mellékelt USB-kábellel tölthető, és fantasztikus megoldás egy hordozható lámpa számára.  

Akkumulátoros kültéri lámpák

A kültéri lámpák fényt biztosítanak a tájékozódáshoz és a hangulat megteremtéséhez. A kertben az asztalon elhelyezett vezeték nélküli lámpa lehetővé teszi, hogy hangulatos légkört teremtsen a verandán vagy az erkélyen. A To Go lámpák IP44-es besorolással állnak rendelkezésünkre, ami azt jelenti, hogy alkalmasak arra, hogy ellenálljanak a fröccsenő víznek. Ezáltal kiválóan alkalmasak kültéri használatra, valamint fürdőszobában való elhelyezésre is.  

2020-ban a Verner Panton ikonikus Flowerpot asztali lámpája hordozható változatban is megjelent. A lámpa IP44-es besorolással rendelkezik, így kültéri használatra is alkalmas. Vigye ki a verandára, hogy hangulatot teremtsen egy késő nyári estén, vagy hogy megvilágítsa az erkélyt egy éjszakai olvasáshoz.  


Akkumulátoros kempinglámpa

Vigye magával az innovatív technológiát kempingezni. Függetlenül attól, hogy a lakókocsit vagy a sátrakat részesíti előnyben, a konnektorhoz való hozzáférés kihívást jelenthet. Töltse fel a lámpát indulás előtt, a lakókocsiban vagy az autóban egy USB-kábel segítségével, és máris indulhat - praktikus és hangulatos világítással felvértezve.  


A Fatboy termékcsalád részeként találja a hengeres Tjoepke lámpát, amely többféleképpen használható. Használja a lámpát újratölthető zseblámpaként, vagy vegye lejjebb a fényerőt a hangulatos világítás érdekében. Teljes fényerőn a lámpa akár nyolc órán át világít egy teljes feltöltéssel. Minél kisebb a fényerő, annál tovább világít.  

Éjszakai lámpák a gyerekszobába

Az újratölthető lámpák praktikus megoldást jelentenek gyermekei számára. Miután feltöltötted, bárhová elhelyezheted a szobájukban, vagy magaddal viheted útravalóul.  

A Miffy First Light by Mr Maria több mint egy egyszerű éjszakai lámpa. A 30 cm-es magasságával és puha szilikon anyagával könnyű és puha tapintású. Miffy a három kis barát egyike: Miffy, Boris és Snuffy. Barátságos arcok a gyerekeknek és kis segítők a szülőknek. A lámpa nem csak praktikus, de biztonságos is a használata. Az újratölthető LED modulnak köszönhetően a lámpát bárhová elhelyezheted. A választott fényerősségtől függően egy teljes feltöltés 24-100 órán át biztosít fényt.  
Oszd meg képeidet a @lampemesteren
Inspirálj és hagyd magad inspirálni, egyik egyedi otthonból a másikba. Jelöld meg képeidet a #IgenLampemesteren címkével, és lehet, hogy a te otthonodat is meglátod itt!