Darø Lámpák

A Darø Belysning A/S a következőképpen foglalja össze a világításhoz való hozzáállásukat:  

Hadd mutassuk meg a fényt  

A fény nem csak fény. A megfelelő világítás a formákat, tereket és a környezetet valami nálunk nagyobb dologgá - élménnyé - változtatja. A fény életet és boldogságot ad nekünk.  

A Darø három generáció óta tervezőkkel együttműködve fejleszt világítást otthonokba és vállalkozásokba, de a vállalat végeredményben fenntartja, hogy célja az, hogy az embereknek fényt adjon. A vállalat lámpakollekciója számos új termékkel bővült, de néhány klasszikusnak sikerült becsempészni a kínálatba.  

A Darø mindig is azzal az egyértelmű szándékkal állt munkájához, hogy olyan lámpákat tervezzen, amelyek értéket nyújtanak és izgalmat keltenek. A dizájnt a fény, a fényt pedig a tervezett funkció határozza meg. Az innovatív megoldások, a szép kivitelezés, a gyönyörű színek és a különböző funkciók kombinációja tartós értéket eredményez. Az Ön lámpájának többnek kell lennie, mint egy egyszerű lámpának. A Darø meg akarja mutatni ügyfeleinek a fényt - hogy több legyen, mint "csak" egy designmárka.  

Tekintse meg a csodálatos Darø lámpákból álló választékunkat itt.  
Oszd meg képeidet a @lampemesteren
Inspirálj és hagyd magad inspirálni, egyik egyedi otthonból a másikba. Jelöld meg képeidet a #IgenLampemesteren címkével, és lehet, hogy a te otthonodat is meglátod itt!